ABB

Başkan Ercan Mahalle Ziyaretlerinde Çocuklarla Top Oynadı

ANKARA 05.09.2023 - 11:23, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:23
 

Başkan Ercan Mahalle Ziyaretlerinde Çocuklarla Top Oynadı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sokakları karış karış gezerek selam vermedik, gönül almadık kimseyi bırakmıyor.
Ankara Haber - Her fırsatta esnafla ve vatandaşla bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bu kez camii kütüphanesinde emeklilerle sohbet etti. Parklarda piknik yapan vatandaşları ziyaret etti, maç yapan çocuklarla top oynadı. Sokak sokak esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Başkan Murat Ercan hal ve hatır soruyor, talep ve önerileri yerinde dinliyor. 7’den 70’e herkesin sesine kulak veren Başkan Ercan, camii kütüphanesinde oturan emekli vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Ercan’a Sincan’a yaptığı yatırımlar için teşekkür eden vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi. Mustafa Kemal Mahallesi , Selçuklu Mahallesi ve Ertuğrul Gazi Mahallesi başta olmak üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ercan’a en çok ilgi çocuklardan geldi. Nene Hatun parkında piknik yapan vatandaşlara selam vermeden geçmeyen Başkan Ercan, parkta top oynayan çocukların isteğini kırmadı. Etrafını saran küçüklere bazı oyun taktikleri de veren Başkan Ercan, onlarla birlikte maç yaptı. Çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Ercan akşam saatlerinde ise esnaf ziyaretinde bulundu. Dondurmacıları gezen Başkan Ercan, burada da vatandaşların davetiyle masalarına oturdu, onlarla hasbihal etti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sokakları karış karış gezerek selam vermedik, gönül almadık kimseyi bırakmıyor.

Ankara Haber - Her fırsatta esnafla ve vatandaşla bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bu kez camii kütüphanesinde emeklilerle sohbet etti. Parklarda piknik yapan vatandaşları ziyaret etti, maç yapan çocuklarla top oynadı. Sokak sokak esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Başkan Murat Ercan hal ve hatır soruyor, talep ve önerileri yerinde dinliyor.

7’den 70’e herkesin sesine kulak veren Başkan Ercan, camii kütüphanesinde oturan emekli vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Ercan’a Sincan’a yaptığı yatırımlar için teşekkür eden vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi.

Mustafa Kemal Mahallesi , Selçuklu Mahallesi ve Ertuğrul Gazi Mahallesi başta olmak üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ercan’a en çok ilgi çocuklardan geldi. Nene Hatun parkında piknik yapan vatandaşlara selam vermeden geçmeyen Başkan Ercan, parkta top oynayan çocukların isteğini kırmadı. Etrafını saran küçüklere bazı oyun taktikleri de veren Başkan Ercan, onlarla birlikte maç yaptı.

Çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Ercan akşam saatlerinde ise esnaf ziyaretinde bulundu. Dondurmacıları gezen Başkan Ercan, burada da vatandaşların davetiyle masalarına oturdu, onlarla hasbihal etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.