ABB

Bayram öncesi ikinci elde fiyatlarında artış

GÜNDEM 01.04.2023 - 12:42, Güncelleme: 01.04.2023 - 12:42
 

Bayram öncesi ikinci elde fiyatlarında artış

Bayram öncesi vatandaşlar ikinci el otomobillere yöneldi. Buna bağlı olarak fiyatlarda da geçen aya göre yükseliş görüldü.
Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, martta 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 10 artış gösterdi ve 126 bin 43 adet oldu. Son günlerde ise ikinci el otomobil piyasasında bahar hareketliliği başladı. Ramazan ayıyla birlikte artan hareketliliğin piyasalara olumlu yansıması bekleniyor.  Tarafsız Haber - Vatandaşlar bayram öncesi araçlara talebi artırdı. Buna bağlı olarak fiyatlarda geçen aya göre yükseldi. Oto galericiler bayram sonrası hareketliliğin biraz da olsa azalacağını düşünüyor.
Bayram öncesi vatandaşlar ikinci el otomobillere yöneldi. Buna bağlı olarak fiyatlarda da geçen aya göre yükseliş görüldü.

Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, martta 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 10 artış gösterdi ve 126 bin 43 adet oldu. Son günlerde ise ikinci el otomobil piyasasında bahar hareketliliği başladı. Ramazan ayıyla birlikte artan hareketliliğin piyasalara olumlu yansıması bekleniyor. 

Tarafsız Haber - Vatandaşlar bayram öncesi araçlara talebi artırdı. Buna bağlı olarak fiyatlarda geçen aya göre yükseldi. Oto galericiler bayram sonrası hareketliliğin biraz da olsa azalacağını düşünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.