ABB

Bir KYK yurdunda daha asansör düştü

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.12.2023 - 09:46, Güncelleme: 22.12.2023 - 10:38
 

Bir KYK yurdunda daha asansör düştü

İstanbul'da bulunan Cevizlibağ Atatürk KYK Kız Öğrenci Yurdunda asansör düştü.
Gündem Haberleri - Aydın Efeler'deki Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda 27 Ekim'de meydana gelen asansör kazasında 15 öğrenci yaralanırken Zeren Ertaş adlı öğrenci de hayatını kaybetti. Efeler'deki asansör faciasının ardından, KYK'lardaki kazaların ardı arkası kesilmedi. İstanbul’da Cevizlibağ Atatürk KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda da bir asansör 7. kattan önce 4. kata sonra -1. kata düştü. Asansör içerisinde bulunan öğrenciler fenalaştı. Barınamıyoruz Hareketi'nin sosyla medya hesabından yapılan paylaşımda, yurt müdürlüğünün ihmallerini gizlemeye çalıştığı belirtildi ( Tarafsız )
İstanbul'da bulunan Cevizlibağ Atatürk KYK Kız Öğrenci Yurdunda asansör düştü.

Gündem Haberleri - Aydın Efeler'deki Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda 27 Ekim'de meydana gelen asansör kazasında 15 öğrenci yaralanırken Zeren Ertaş adlı öğrenci de hayatını kaybetti. Efeler'deki asansör faciasının ardından, KYK'lardaki kazaların ardı arkası kesilmedi.

İstanbul’da Cevizlibağ Atatürk KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda da bir asansör 7. kattan önce 4. kata sonra -1. kata düştü. Asansör içerisinde bulunan öğrenciler fenalaştı.

Barınamıyoruz Hareketi'nin sosyla medya hesabından yapılan paylaşımda, yurt müdürlüğünün ihmallerini gizlemeye çalıştığı belirtildi ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.