ABB

Çaya Büyük Zam

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.05.2022 - 19:10, Güncelleme: 16.05.2022 - 19:10
 

Çaya Büyük Zam

Çaykur çaya zam yaptı etiketler değişti.
Çaya zam geldi , ÇAYKUR kuru çay zammı var mı? Çay zammı 2022 yeni Tiryaki, Rize, Filiz, E.Grey, Altınbaş fiyatları   Çay zammı açıklaması geldi. ÇAYKUR Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaş çay alım fiyatına yüzde 73 zammı açıklamasının ardından kuru çay fiyatına da zam geldi. Açıklamanın ardından vatandaşlar “Çaya zam geldi mi, ÇAYKUR kuru çay zammı var mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Çay zammı 2022 hakkında yapılan son açıklama… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Artvin Uluslararası Havalimanı açılışında 2022 yılı yaş çay taban alım fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş çayda geçtiğimiz yıl 3,87 lira olan alım fiyatını yüzde 73'ün üzerinde bir artışla 6 lira 70 kuruşa, kilogramda 13 kuruş olan destekleme fiyatını da yüzde 130'un üzerinde artışla 30 kuruşa çıkararak geçen yıla göre desteklemeyle birlikte ortalama yaş çaya yüzde 75'e gelen bir artışla kilogramı 7 liraya çıkardıklarını açıkladı. Yaş çaya yapılan zammın ardından  kuru çaya zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. ÇAYKUR'un yaş çay zammının ardından kuru çaya %43,7 zam yaptığı öğrenildi zamdan sonraki tablo paylaşıldı.      
Çaykur çaya zam yaptı etiketler değişti.

Çaya zam geldi , ÇAYKUR kuru çay zammı var mı? Çay zammı 2022 yeni Tiryaki, Rize, Filiz, E.Grey, Altınbaş fiyatları

 

Çay zammı açıklaması geldi. ÇAYKUR Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaş çay alım fiyatına yüzde 73 zammı açıklamasının ardından kuru çay fiyatına da zam geldi. Açıklamanın ardından vatandaşlar “Çaya zam geldi mi, ÇAYKUR kuru çay zammı var mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Çay zammı 2022 hakkında yapılan son açıklama…


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Artvin Uluslararası Havalimanı açılışında 2022 yılı yaş çay taban alım fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş çayda geçtiğimiz yıl 3,87 lira olan alım fiyatını yüzde 73'ün üzerinde bir artışla 6 lira 70 kuruşa, kilogramda 13 kuruş olan destekleme fiyatını da yüzde 130'un üzerinde artışla 30 kuruşa çıkararak geçen yıla göre desteklemeyle birlikte ortalama yaş çaya yüzde 75'e gelen bir artışla kilogramı 7 liraya çıkardıklarını açıkladı. Yaş çaya yapılan zammın ardından  kuru çaya zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu.

ÇAYKUR'un yaş çay zammının ardından kuru çaya %43,7 zam yaptığı öğrenildi zamdan sonraki tablo paylaşıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.