ABB

Cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş mı?

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.08.2022 - 12:50, Güncelleme: 23.08.2022 - 12:50
 

Cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş mı?

İyi Parti'den gelen Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda sahada en çok duydukları ismin Mansur Yavaş olduğunu açıklaması sonrasında CHP'den bir açıklama geldi.
Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun yaptığı açıklamalar üzerinde CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan bir açıklama geldi.   Gündem Haberleri - NTV'nin haberine göre Öztrak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 'ın cumhurbaşkanı adayı olması konusunda yapılan açıklamalar olduğu hatırlatılarak "Sayın Yavaş, Ankaralılar tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'mız olarak seçilmiştir'' dedi. Öztrak, ''Dün bir defa daha kuvvetli şekilde altı çizildiği gibi, milletimiz emin olsun ortak cumhurbaşkanı adayımız altılı masada belirlenecektir. Hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı hem de herkesin cumhurbaşkanı olacak" şeklinde konuştu. ''MANSUR YAVAŞ İLE İLGİLİ BİR AĞIRLIK VAR'' Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığına ilişkin soruları yanıtlayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP liderinin bu zamana kadar 'aday olacağım' demediğinin altını çizdi. Kavuncu, Kılıçdaroğlu'nun gündemdeki adaylık algısına müsaade etmesinin normal olduğunu söyledi ve ''Bizim sahada şubat ayından beri en çok duyduğumuz isim Mansur Başkan. Mansur Yavaş ile ilgili bir ağırlık var” diyerek dikkatleri üzerine çekti.
İyi Parti'den gelen Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda sahada en çok duydukları ismin Mansur Yavaş olduğunu açıklaması sonrasında CHP'den bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun yaptığı açıklamalar üzerinde CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan bir açıklama geldi.

 

Gündem Haberleri - NTV'nin haberine göre Öztrak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 'ın cumhurbaşkanı adayı olması konusunda yapılan açıklamalar olduğu hatırlatılarak "Sayın Yavaş, Ankaralılar tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'mız olarak seçilmiştir'' dedi.

Öztrak, ''Dün bir defa daha kuvvetli şekilde altı çizildiği gibi, milletimiz emin olsun ortak cumhurbaşkanı adayımız altılı masada belirlenecektir. Hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı hem de herkesin cumhurbaşkanı olacak" şeklinde konuştu.

''MANSUR YAVAŞ İLE İLGİLİ BİR AĞIRLIK VAR''

Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığına ilişkin soruları yanıtlayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP liderinin bu zamana kadar 'aday olacağım' demediğinin altını çizdi.

Kavuncu, Kılıçdaroğlu'nun gündemdeki adaylık algısına müsaade etmesinin normal olduğunu söyledi ve ''Bizim sahada şubat ayından beri en çok duyduğumuz isim Mansur Başkan. Mansur Yavaş ile ilgili bir ağırlık var” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.