ABB

Cumhuriyet Akademisi 9 Mart'ta Açılıyor

ANKARA 06.03.2024 - 16:00, Güncelleme: 06.03.2024 - 16:00
 

Cumhuriyet Akademisi 9 Mart'ta Açılıyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yapımı tamamlanan akademinin 9 Mart'a açılışının gerçekleştirileceğini açıkladı.
Ankara'nın metropol ilçeleri arasında ilk sıralarda gelen Yenimahalle için özel bir an daha yaşanacak. İlçedeki en kapsamlı yatırımlardan birisi olarak görülen ve gençlerin uygun bir eğitim ortamına sahip olmaları için inşa edilen Cumhuriyet Akademisi hizmete açılıyor. ( Ankara Haber )  BAŞKAN YAŞAR BEKLENEN AÇIKLAMAYI YAPTI Konu ile ilgi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe sakinlerini sevindirici haberi verdi. Başkan Fethi Yaşar konu ile ilgili yaptığı açıklamada söz konusu açılışın detaylarını paylaştı. Başkan Yaşar açılışa ABB Başkanı Mansur Yavaş ın da katılacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Gençliği’ne armağanımız olan, Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımı, çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun eğitim alarak kendilerini geliştirecekleri Cumhuriyet Akademisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ın katılımlarıyla açılıyor" dedi.   AÇILIŞA ÖZEL KONSERLER İçerisinde gençlerin yararlanabileceği içerisinde dijital kütüphane, atölyeler, çok amaçlı salon, kurs yerleri ve çok daha fazla alan barındıracak olan Cumhuriyet Akademisi açılışına gençlerin çok sevdiği isimler konser verecek. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptığı paylaşımda Cumhuriyet Akademisi açılışında Hey! Douglas ve Evrencan Gündüz'in sahne alacağını açıkladı. Yenimahalle sakinlerinin büyük bir katılım sağlaması beklenen Cumhuriyet Akademisi açılış töreni 9 Mart Cumartesi saat 14:30'da gerçekleşecek.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yapımı tamamlanan akademinin 9 Mart'a açılışının gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ankara'nın metropol ilçeleri arasında ilk sıralarda gelen Yenimahalle için özel bir an daha yaşanacak. İlçedeki en kapsamlı yatırımlardan birisi olarak görülen ve gençlerin uygun bir eğitim ortamına sahip olmaları için inşa edilen Cumhuriyet Akademisi hizmete açılıyor. ( Ankara Haber

BAŞKAN YAŞAR BEKLENEN AÇIKLAMAYI YAPTI

Konu ile ilgi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe sakinlerini sevindirici haberi verdi. Başkan Fethi Yaşar konu ile ilgili yaptığı açıklamada söz konusu açılışın detaylarını paylaştı. Başkan Yaşar açılışa ABB Başkanı Mansur Yavaş ın da katılacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Gençliği’ne armağanımız olan, Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımı, çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun eğitim alarak kendilerini geliştirecekleri Cumhuriyet Akademisi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ın katılımlarıyla açılıyor" dedi.

 

AÇILIŞA ÖZEL KONSERLER

İçerisinde gençlerin yararlanabileceği içerisinde dijital kütüphane, atölyeler, çok amaçlı salon, kurs yerleri ve çok daha fazla alan barındıracak olan Cumhuriyet Akademisi açılışına gençlerin çok sevdiği isimler konser verecek. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptığı paylaşımda Cumhuriyet Akademisi açılışında Hey! Douglas ve Evrencan Gündüz'in sahne alacağını açıkladı. Yenimahalle sakinlerinin büyük bir katılım sağlaması beklenen Cumhuriyet Akademisi açılış töreni 9 Mart Cumartesi saat 14:30'da gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.