ABB

David de Gea'nın Transfer Rotası Belli Oluyor

SPOR 15.07.2023 - 18:21, Güncelleme: 15.07.2023 - 18:21
 

David de Gea'nın Transfer Rotası Belli Oluyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan ayrılan tecrübeli kaleci David de Gea'nın yeni adresi netlik kazanıyor.
Fenerbahçe 'nin gündeminde olduğu, kaleci arayışlarını sürdürdüğü iddia edilen David de Gea'nın yıllık ücreti transferi zora soktu. 12 sene formasını giydiği Manchester United ile yollarını ayıran De Gea'nın, İngiliz takımından net 12.5 milyon euro kazandığı belirtildi. İspanyol kalecinin kendisine talip olan takımlardan beklentisinin imza parasının yanı sıra yıllık en az 8 milyon euro olduğu kaydedildi. Avrupa'dan bir takımın bu beklentiyi karşılaması zor görünürken, 32 yaşındaki file bekçisinin yeni adresinin Suudi Arabistan kulüplerinden birinin olabileceği söylendi. Tarafsız Haber - 
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan ayrılan tecrübeli kaleci David de Gea'nın yeni adresi netlik kazanıyor.

Fenerbahçe 'nin gündeminde olduğu, kaleci arayışlarını sürdürdüğü iddia edilen David de Gea'nın yıllık ücreti transferi zora soktu. 12 sene formasını giydiği Manchester United ile yollarını ayıran De Gea'nın, İngiliz takımından net 12.5 milyon euro kazandığı belirtildi.

İspanyol kalecinin kendisine talip olan takımlardan beklentisinin imza parasının yanı sıra yıllık en az 8 milyon euro olduğu kaydedildi. Avrupa'dan bir takımın bu beklentiyi karşılaması zor görünürken, 32 yaşındaki file bekçisinin yeni adresinin Suudi Arabistan kulüplerinden birinin olabileceği söylendi.

Tarafsız Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.