ABB

EGO Kızılay ve Aşti Arası 24 Saat Yolcu Taşımaya Başlıyor

ANKARA 29.12.2023 - 10:43, Güncelleme: 29.12.2023 - 11:35
 

EGO Kızılay ve Aşti Arası 24 Saat Yolcu Taşımaya Başlıyor

Mansur Yavaş paylaşımında, otobüslerin Kızılay ve AŞTİ'den, 7 gün 24 saat yolcu taşımaya başlayacağını duyurdu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşların Esenboğa Havalimanı'na ulaşımı konusunda hayata geçirdiği projeyle hem daha konforlu hem de daha ucuz hizmeti sunuyor. Ankaralıların havalimanına ulaşımı konusunda vatandaşının konforunu ön plana koyan belediyenin hizmetinin detaylarını ise ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu.  TURİZM TİPİ 15 YENİ OTOBÜS Ankara Haber - ABB Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Esenboğa Havalimanı'na Ankaralıların ulaşımı için konforlu ve ucuz yeni 15 otobüsün satın alındığını açıkladı.  Yavaş'ın paylaşımına göre, 15 yeni turizm tip otobüs, engelli erişimine uygun, yolcu yük bagajı ile rafı bulunan ve yüksek yolcu kapasitesine sahip. Vatandaşlarını düşünerek 15 yeni otobüs satın aldıklarını belirten Yavaş paylaşımında, ‘’Vatandaşlarımızın Esenboğa Havalimanı’na konforlu ve ucuz bir şekilde ulaşması için engelli erişimine uygun, yolcu yük bagajı ile rafı bulunan ve yüksek yolcu kapasitesine sahip turizm tipi 15 adet yeni otobüs satın aldık.'' ifadelerini kullandı.  KIZIAY VE AŞTİ'DEN 7/24 HİZMET  Mansur Yavaş paylaşımında, otobüslerin Kızılay ve AŞTİ'den, 7 gün 24 saat yolcu taşımaya başlayacağını duyurdu, Yeni otobüslerin Ankara'ya hayırlı olmasını diledi. ( Tarafsız ) 
Mansur Yavaş paylaşımında, otobüslerin Kızılay ve AŞTİ'den, 7 gün 24 saat yolcu taşımaya başlayacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşların Esenboğa Havalimanı'na ulaşımı konusunda hayata geçirdiği projeyle hem daha konforlu hem de daha ucuz hizmeti sunuyor. Ankaralıların havalimanına ulaşımı konusunda vatandaşının konforunu ön plana koyan belediyenin hizmetinin detaylarını ise ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu. 

TURİZM TİPİ 15 YENİ OTOBÜS

Ankara Haber - ABB Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Esenboğa Havalimanı'na Ankaralıların ulaşımı için konforlu ve ucuz yeni 15 otobüsün satın alındığını açıkladı. 

Yavaş'ın paylaşımına göre, 15 yeni turizm tip otobüs, engelli erişimine uygun, yolcu yük bagajı ile rafı bulunan ve yüksek yolcu kapasitesine sahip. Vatandaşlarını düşünerek 15 yeni otobüs satın aldıklarını belirten Yavaş paylaşımında, ‘’Vatandaşlarımızın Esenboğa Havalimanı’na konforlu ve ucuz bir şekilde ulaşması için engelli erişimine uygun, yolcu yük bagajı ile rafı bulunan ve yüksek yolcu kapasitesine sahip turizm tipi 15 adet yeni otobüs satın aldık.'' ifadelerini kullandı. 

KIZIAY VE AŞTİ'DEN 7/24 HİZMET 

Mansur Yavaş paylaşımında, otobüslerin Kızılay ve AŞTİ'den, 7 gün 24 saat yolcu taşımaya başlayacağını duyurdu,
Yeni otobüslerin Ankara'ya hayırlı olmasını diledi. ( Tarafsız ) 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.