ABB

Emir Sarıgül Şişli Belediye Başkanlığı İçin Hazırlanıyor

GÜNDEM 02.09.2023 - 09:08, Güncelleme: 02.09.2023 - 09:08
 

Emir Sarıgül Şişli Belediye Başkanlığı İçin Hazırlanıyor

CHP milletvekili Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün, bir dönem babasının başkanlık yaptığı Şişli Belediyesi'ne, başkan adaylığını açıklamaya hazırlandığı öğrenildi.
Tarafsız Haber - CHP'deki değişim tartışmalarının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini her fırsatta açıklayan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ’ün oğlu Emir Sarıgül de belediye başkanlığı adaylığı için kolları sıvadı. GazeteDuvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bu süreçte adaylık için birden fazla kez görüşme gerçekleştiren Emir Sarıgül İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu CHP liderine de ifade etti. Kılıçdaroğlu Sarıgül’e adaylık için çalışmalarını yapması gerektiğini söyledi. Sarıgül’ün kısa bir süre içerisinde Şişli Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını kamuoyuna duyuracağı öğrenildi. Seçimlerin ardından ilk kent ziyaretlerinden birini Erzincan’a gerçekleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Mustafa Sarıgül’ün yanı sıra Emir Sarıgül de eşlik etmişti. Babasının izinde Emir Sarıgül’ün babası Mustafa Sarıgül de 1999 yılından 2014 yılına kadar Şişli Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü. 2014 Yerel Seçimlerinde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, başkanlığı AKP adayı Kadir Topbaş'a kaybetmişti.
CHP milletvekili Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün, bir dönem babasının başkanlık yaptığı Şişli Belediyesi'ne, başkan adaylığını açıklamaya hazırlandığı öğrenildi.

Tarafsız Haber - CHP'deki değişim tartışmalarının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini her fırsatta açıklayan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ’ün oğlu Emir Sarıgül de belediye başkanlığı adaylığı için kolları sıvadı.

GazeteDuvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bu süreçte adaylık için birden fazla kez görüşme gerçekleştiren Emir Sarıgül İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu CHP liderine de ifade etti.

Kılıçdaroğlu Sarıgül’e adaylık için çalışmalarını yapması gerektiğini söyledi. Sarıgül’ün kısa bir süre içerisinde Şişli Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.

Seçimlerin ardından ilk kent ziyaretlerinden birini Erzincan’a gerçekleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Mustafa Sarıgül’ün yanı sıra Emir Sarıgül de eşlik etmişti.

Babasının izinde
Emir Sarıgül’ün babası Mustafa Sarıgül de 1999 yılından 2014 yılına kadar Şişli Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü. 2014 Yerel Seçimlerinde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, başkanlığı AKP adayı Kadir Topbaş'a kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.