ABB

Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret edecek

GÜNDEM 13.12.2022 - 10:25, Güncelleme: 13.12.2022 - 10:25
 

Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Görüşmede iç ve dış siyasete ilişkin konuların ele alınması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. Sondakika Haber - Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 16.00'da MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret edecek. Görüşmede bütçe görüşmeleri, Meclis'teki yasa teklifleri ile iç ve dış siyasete ilişkin görüş alışverişi yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 9 Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Devlet Bahçeli'yi ağırlamıştı. Bahçeli görüşmesi sonrası Türkmenistan'a gidecek Erdoğan saat 18'de ise Türkmenistan'a hareket edecek. İki gün sürecek ziyareti kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Görüşmede iç ve dış siyasete ilişkin konuların ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek.

Sondakika Haber - Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 16.00'da MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret edecek.

Görüşmede bütçe görüşmeleri, Meclis'teki yasa teklifleri ile iç ve dış siyasete ilişkin görüş alışverişi yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 9 Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Devlet Bahçeli'yi ağırlamıştı.

Bahçeli görüşmesi sonrası Türkmenistan'a gidecek

Erdoğan saat 18'de ise Türkmenistan'a hareket edecek. İki gün sürecek ziyareti kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.