ABB

Etimesgut Anadolu Günleri Festivali Gümüşhaneliler Gecesinde Protokol Krizi

ANKARA 05.09.2022 - 10:14, Güncelleme: 05.09.2022 - 12:09
 

Etimesgut Anadolu Günleri Festivali Gümüşhaneliler Gecesinde Protokol Krizi

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarında Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Anılmamasına Enver Demirel Tepki Gösterdi!
24. Anadolu günleri festival kapsamında 30 Ağustos'ta Gümüşhaneliler Günü olarak kutlanmış, Türk Beyleri Kent Meydanında gerçekleştirilen festivale Etimesgut Belediye başkanı Enver Demirel , Cumhurbaşkanlığı Yerel Politikalar Kurulu üyesi Tuna Koç, Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Hamdi Arslan, İş insanı Orhan Ünsal ve birçok Gümüşhaneli’nin katılımı ile gerçekleşti.     Tarafsız Haber - Etimesgut Belediyesinin düzenlediği 24. Uluslararası Anadolu günleri Kültür ve Sanat festivali 'nin 5. günü 30 Ağustos'ta Gümüşhanelilerin gecesinde yoğun Gümüşhaneli katılımıyla Etimesgut'ta coşkulu bir gece yaşanmış, Etimesgut Güm-Der  Etimesgut belediyesine ozan ve aşıklarla destek verdiği programın başlangıcında dua edilirken Zafer bayramına değinilmemesi, Kurtuluş şehitleri ve Atatürk’ün adının anılmaması üzerine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel sahneye çıkarak tepki gösterdi. Bu bayramın Atatürk ve silah arkadaşları olmadan hiçbir anlam ifade etmeyeceğini, isimlerinin anılmamasının bir talihsizlik olduğunu belirtti. Sonrasında Etimesgut Güm-Der Başkanı Ayhan Şahin sahneye çıkarak konuşmasında 30 Ağustos, Malazgirt, Sultan Alparslan, Mustafa Kemal Atatürk vurgusu yaparak durumu toparlamaya çalışsa da soğuk hava festival boyunca esmeye devam etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarında Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Anılmamasına Enver Demirel Tepki Gösterdi!

24. Anadolu günleri festival kapsamında 30 Ağustos'ta Gümüşhaneliler Günü olarak kutlanmış, Türk Beyleri Kent Meydanında gerçekleştirilen festivale Etimesgut Belediye başkanı Enver Demirel , Cumhurbaşkanlığı Yerel Politikalar Kurulu üyesi Tuna Koç, Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Hamdi Arslan, İş insanı Orhan Ünsal ve birçok Gümüşhaneli’nin katılımı ile gerçekleşti.

 

 

Tarafsız Haber - Etimesgut Belediyesinin düzenlediği 24. Uluslararası Anadolu günleri Kültür ve Sanat festivali 'nin 5. günü 30 Ağustos'ta Gümüşhanelilerin gecesinde yoğun Gümüşhaneli katılımıyla Etimesgut'ta coşkulu bir gece yaşanmış, Etimesgut Güm-Der  Etimesgut belediyesine ozan ve aşıklarla destek verdiği programın başlangıcında dua edilirken Zafer bayramına değinilmemesi, Kurtuluş şehitleri ve Atatürk’ün adının anılmaması üzerine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel sahneye çıkarak tepki gösterdi. Bu bayramın Atatürk ve silah arkadaşları olmadan hiçbir anlam ifade etmeyeceğini, isimlerinin anılmamasının bir talihsizlik olduğunu belirtti. Sonrasında Etimesgut Güm-Der Başkanı Ayhan Şahin sahneye çıkarak konuşmasında 30 Ağustos, Malazgirt, Sultan Alparslan, Mustafa Kemal Atatürk vurgusu yaparak durumu toparlamaya çalışsa da soğuk hava festival boyunca esmeye devam etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.