ABB

Etimesgut'da Yanan Orman Küle Döndü!

ANKARA 16.08.2023 - 17:56, Güncelleme: 16.08.2023 - 17:59
 

Etimesgut'da Yanan Orman Küle Döndü!

Ankara Etimesgut ilçesinde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı ormanlık alanda yangın çıktı.
Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yanan orman küle döndü. Ormanda çıkan yangının arda kalan görüntüler gündeme geldi. Ankara Etimesgut ilçesinde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı ormanlık alanda yangın çıktı. Çıkan yangın ağaçların bir kısmının küle dönmesine sebep oldu. Etimesgut ilçesi İstasyon Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın çevredekiler tarafından ihbar edildi. ( Ankara Haber )  ORMANLIK ALAN KÜLE DÖNDÜ! Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından itfaiye ekiplerince söndürülerek kontrol altına alındı. Olayda her hangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, ağaçların bir kısmı yandı. ( Tarafsız )
Ankara Etimesgut ilçesinde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı ormanlık alanda yangın çıktı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yanan orman küle döndü. Ormanda çıkan yangının arda kalan görüntüler gündeme geldi.

Ankara Etimesgut ilçesinde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı ormanlık alanda yangın çıktı. Çıkan yangın ağaçların bir kısmının küle dönmesine sebep oldu. Etimesgut ilçesi İstasyon Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın çevredekiler tarafından ihbar edildi. ( Ankara Haber

ORMANLIK ALAN KÜLE DÖNDÜ!

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından itfaiye ekiplerince söndürülerek kontrol altına alındı. Olayda her hangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, ağaçların bir kısmı yandı. ( Tarafsız )

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.