ABB

EYT'liler Ankara Büyükşehir Belediyesine nasıl başvurabilir?

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.08.2023 - 12:25, Güncelleme: 07.08.2023 - 12:25
 

EYT'liler Ankara Büyükşehir Belediyesine nasıl başvurabilir?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından başlatılan, ekonomik durumları kötü olan emeklilere sosyal yardımın başvuruları sosyalhizmetler.ankara.bel.tr adresinden yapılabilecek.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  ( ABB ) Mansur Yavaş, "İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı. Bu yüzden şartları uyan tüm emekli hemşehrilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize başvurabilirler" duyurusunu yapmıştı. Ankara Haber - Mansur Yavaş ın duyurusunun ardından ihtiyacı olan emekliler, belediyeye nasıl başvurabileceklerini araştırmaya başladı.  Başvurular nasıl yapılıyor? Online başvurular için; https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr/  sayfasına gidildiğinde açılan Ön Başvuru Ekranında istenen, bilgilerin doldurulacak. Aydınlatma, Rıza ve Taahhüt metinleri kabul edildikten sonra "onay kodu gönder" butonuna tıklanacak.  Fiziksel başvurular için ise belirlenen noktalara gidilmesi gerekiyor. İşte başvuru merkezleri;    
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından başlatılan, ekonomik durumları kötü olan emeklilere sosyal yardımın başvuruları sosyalhizmetler.ankara.bel.tr adresinden yapılabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  ( ABB ) Mansur Yavaş, "İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı. Bu yüzden şartları uyan tüm emekli hemşehrilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize başvurabilirler" duyurusunu yapmıştı.

Ankara Haber - Mansur Yavaş ın duyurusunun ardından ihtiyacı olan emekliler, belediyeye nasıl başvurabileceklerini araştırmaya başladı. 

Başvurular nasıl yapılıyor?

Online başvurular için; https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr/  sayfasına gidildiğinde açılan Ön Başvuru Ekranında istenen, bilgilerin doldurulacak. Aydınlatma, Rıza ve Taahhüt metinleri kabul edildikten sonra "onay kodu gönder" butonuna tıklanacak. 

Fiziksel başvurular için ise belirlenen noktalara gidilmesi gerekiyor. İşte başvuru merkezleri;

 

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.