ABB

Fatma Sinem Kılıçarslan Meclis Üyesi Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

ANKARA 29.12.2023 - 11:59, Güncelleme: 29.12.2023 - 13:07
 

Fatma Sinem Kılıçarslan Meclis Üyesi Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Ankara Yenimahalle İlçesi CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Başvurusu Yapan Fatma Sinem Kılıçarslan kimdir?
Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı , 1991 Ankara doğumlu 32 yıldır Yenimahalle'de yaşayan Zıraat Teknikeri, evli 1 cocuk annesi Fatma Sinem Kılıçarslan ,  Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığında Tekniker olarak çalışmaktadr.. Fatma Sinem Kılıçarslan , 2018 - 2019 CHP Yenimahalle Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. CHP'nin Yenimahalle ilçe kongre ve Gençlik kurultay delegesidir.  Kılıçarslan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cemevi Batıklent'de Yönetim Kurulunda görev yapmaktadır. Ankara ve Yenimahalle'de bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yaptı.   Fatma Sinem Kılıçarslan Seçmenler ve parti üyelerinden destek bekledğini şu sözlerle ifade etti : 2024 yılı Yerel Seçimler'de Yenimahalle Belediye Başkan Adayımız Fethi Yaşar Başkanımızla Yenimahalle'ye hizmet edebilmek için CHP Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Aday Adayılığına başvuruda bulundum. İşçinin emekcinin yanında daima olacağıma ve emeğin en yüce değer olduğunun bilinciyle bu görevi sonuna kadar yapacagıma söz veriyor ve desteklerinizi bekliyorum. dedi. ( Tarafsız )   
Ankara Yenimahalle İlçesi CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Başvurusu Yapan Fatma Sinem Kılıçarslan kimdir?

Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı , 1991 Ankara doğumlu 32 yıldır Yenimahalle'de yaşayan Zıraat Teknikeri, evli 1 cocuk annesi Fatma Sinem Kılıçarslan ,  Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığında Tekniker olarak çalışmaktadr.. Fatma Sinem Kılıçarslan , 2018 - 2019 CHP Yenimahalle Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. CHP'nin Yenimahalle ilçe kongre ve Gençlik kurultay delegesidir. 

Kılıçarslan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cemevi Batıklent'de Yönetim Kurulunda görev yapmaktadır. Ankara ve Yenimahalle'de bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yaptı.

 

Fatma Sinem Kılıçarslan Seçmenler ve parti üyelerinden destek bekledğini şu sözlerle ifade etti :

2024 yılı Yerel Seçimler'de Yenimahalle Belediye Başkan Adayımız Fethi Yaşar Başkanımızla Yenimahalle'ye hizmet edebilmek için CHP Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Aday Adayılığına başvuruda bulundum. İşçinin emekcinin yanında daima olacağıma ve emeğin en yüce değer olduğunun bilinciyle bu görevi sonuna kadar yapacagıma söz veriyor ve desteklerinizi bekliyorum. dedi. ( Tarafsız
 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.