ABB

Fethi Yaşar Yeniden adaylığını İlan Etti

ANKARA 28.12.2023 - 19:31, Güncelleme: 08.01.2024 - 15:52
 

Fethi Yaşar Yeniden adaylığını İlan Etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 4. dönem için yeniden Belediye Başkan adaylığını ilan etti.
31 Mart yerel seçimler için partiler tarafından adaylar tek tek duyurulurken, hem büyükşehir hem de ilçe belediyeler tarafından adaylar netleşmeye başladı. Son olarak bugün Yenimahalle için, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptığı açıklama ile birlikte yeniden 4. dönem için başkanlık adaylığını koyduğunu duyurdu. ( Ankara Haber ) FETHİ YAŞAR YENİMAHALLE İÇİN YENİDEN ADAY OLACAK! Son 3 dönemdir Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar bugün Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı önünde yeniden aday olduğunu duyurdu. Düzenlenen etkinlikte gelecek dönem için de yeniden aday olacağı konusunda konuşma gerçekleştirdi. ALTIN DÖNEMİNİ YAŞASIN DİYE ADAY OLUYORUM! Tören esnasında konuşan Yaşar, adaylığı hakkında yağtığı konuşmada ''Yenimahalle’de bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerle Yenimahalle bir üst süreye çıktı. Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye aday oluyorum. Yaptığımız bütün hizmetler çok kıymetli. Bu birikimlerimiz boşa gitmesin diye tekrardan aday oluyorum. Belediye başkanlığı süre işi değil, iddia işidir. Yenimahallelilere verdiğim tüm sözleri tuttum.'' diyerek bu zamana kadar verilen tüm sözleri tuttuğundan, bundan sonraki süreçte de altın dönemini yaşasın diye adaylığını ilan ettiğini duyurdu. ADAYLIK AÇIKLAMA TÖRENİNDE KONUŞTU! Sosyal medya hesabından bugün düzenlenen törende konuşmalar gerçekleştiren Fethi Yaşar adaylık açıklamasına ilişkin şu ifadelere yer verdi; "Düzenlediğimiz adaylık açıklama törenine katılarak bana güç veren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yeniden yetki verirseniz, ilk günkü heyecanıma edinmiş olduğum tecrübeyi de ekleyerek bir dönem daha cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle için gece gündüz demeden çalışmaya hazırım.   Daha güzel bir Yenimahalle, daha güzel bir Ankara için Mansur Başkanımızla işbirliği içerisinde çok çalışıyoruz, hemşerilerimizin teveccühüyle vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum. Adaylık açıklama törenimize katılan Genel Başkan Yardımcımız Sn. Gamze Taşçıer’e, Ankara İl Başkanımız Sn. Ümit Erkol’a, Milletvekillerimiz Sn. Aylin Yaman ve Sn. Tekin Bingöl’e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş a, Elmadağ Belediye Başkanımız Sn. Adem Barış Aşkın’a, İlçe Başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." Adaylık açıklama törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı. ( Tarafsız )
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 4. dönem için yeniden Belediye Başkan adaylığını ilan etti.

31 Mart yerel seçimler için partiler tarafından adaylar tek tek duyurulurken, hem büyükşehir hem de ilçe belediyeler tarafından adaylar netleşmeye başladı. Son olarak bugün Yenimahalle için, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptığı açıklama ile birlikte yeniden 4. dönem için başkanlık adaylığını koyduğunu duyurdu. ( Ankara Haber )


FETHİ YAŞAR YENİMAHALLE İÇİN YENİDEN ADAY OLACAK!

Son 3 dönemdir Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar bugün Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı önünde yeniden aday olduğunu duyurdu. Düzenlenen etkinlikte gelecek dönem için de yeniden aday olacağı konusunda konuşma gerçekleştirdi.

ALTIN DÖNEMİNİ YAŞASIN DİYE ADAY OLUYORUM!

Tören esnasında konuşan Yaşar, adaylığı hakkında yağtığı konuşmada ''Yenimahalle’de bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerle Yenimahalle bir üst süreye çıktı. Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye aday oluyorum. Yaptığımız bütün hizmetler çok kıymetli. Bu birikimlerimiz boşa gitmesin diye tekrardan aday oluyorum. Belediye başkanlığı süre işi değil, iddia işidir. Yenimahallelilere verdiğim tüm sözleri tuttum.'' diyerek bu zamana kadar verilen tüm sözleri tuttuğundan, bundan sonraki süreçte de altın dönemini yaşasın diye adaylığını ilan ettiğini duyurdu.

ADAYLIK AÇIKLAMA TÖRENİNDE KONUŞTU!

Sosyal medya hesabından bugün düzenlenen törende konuşmalar gerçekleştiren Fethi Yaşar adaylık açıklamasına ilişkin şu ifadelere yer verdi;

"Düzenlediğimiz adaylık açıklama törenine katılarak bana güç veren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yeniden yetki verirseniz, ilk günkü heyecanıma edinmiş olduğum tecrübeyi de ekleyerek bir dönem daha cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle için gece gündüz demeden çalışmaya hazırım.
 

Daha güzel bir Yenimahalle, daha güzel bir Ankara için Mansur Başkanımızla işbirliği içerisinde çok çalışıyoruz, hemşerilerimizin teveccühüyle vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum.

Adaylık açıklama törenimize katılan Genel Başkan Yardımcımız Sn. Gamze Taşçıer’e, Ankara İl Başkanımız Sn. Ümit Erkol’a, Milletvekillerimiz Sn. Aylin Yaman ve Sn. Tekin Bingöl’e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş a, Elmadağ Belediye Başkanımız Sn. Adem Barış Aşkın’a, İlçe Başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Adaylık açıklama törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı. ( Tarafsız )

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.