ABB

Gazeteci Ayşenur Arslan Gözaltına Alındı

GÜNDEM 03.10.2023 - 12:56, Güncelleme: 03.10.2023 - 12:56
 

Gazeteci Ayşenur Arslan Gözaltına Alındı

Halk TV muhabiri Seyhan Avşar, gazeteci Ayşenur Arslan’ın kapısına polislerin geldiğini ve gözaltına aldıklarını duyurdu.
Tarafsız Haber - Halk TV muhabiri Seyhan Avşar , gazeteci Ayşenur Arslan ’ın kapısına polislerin geldiğini ve gözaltına aldıklarını duyurdu. Avşar, Twitter’dan şunları yazdı: “TEM polisleri Ayşenur Arslan’ın kapısında. Ayşenur abla gözaltına alınıyor. Çağlayan’a götürülecek…” Ayşenur Arslan ne demişti? Meclis'in açılacağı 1 Ekim (pazar) günü, düzenlenecek törenlere saatler kala İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde bir canlı bomba kendini patlattı. Ayşenur Arslan, Halk TV'deki programda, Ankara'daki söz konusu terör saldırısına ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Belki kendisini patlattı denilen kişi, terörist üzerinde ya da arabada uzaktan kumandalı patlayıcı olduğunu bilmiyordu. Çünkü o kadar manasız ki gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız her şeye aykırı durup dururken kendini patlatmış. Ama esas olarak bu benim aklıma takılan şeylerden biri iddia edemem elbette. Ama bir arabanın şoförü öldürülerek neden o kadar kolaydır ki kilidiyle açacaksınız düz kontak çalıştıracaksınız bombayı şey yapıp gideceksiniz. Ankara'da bunu yapmak varken neden Kayseri'de birini öldürerek ben geliyorum bombalar sırtımızda tabanca belimizde mi, nedir yani?"
Halk TV muhabiri Seyhan Avşar, gazeteci Ayşenur Arslan’ın kapısına polislerin geldiğini ve gözaltına aldıklarını duyurdu.

Tarafsız Haber - Halk TV muhabiri Seyhan Avşar , gazeteci Ayşenur Arslan ’ın kapısına polislerin geldiğini ve gözaltına aldıklarını duyurdu.

Avşar, Twitter’dan şunları yazdı:

“TEM polisleri Ayşenur Arslan’ın kapısında. Ayşenur abla gözaltına alınıyor. Çağlayan’a götürülecek…”

Ayşenur Arslan ne demişti?

Meclis'in açılacağı 1 Ekim (pazar) günü, düzenlenecek törenlere saatler kala İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde bir canlı bomba kendini patlattı. Ayşenur Arslan, Halk TV'deki programda, Ankara'daki söz konusu terör saldırısına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Belki kendisini patlattı denilen kişi, terörist üzerinde ya da arabada uzaktan kumandalı patlayıcı olduğunu bilmiyordu. Çünkü o kadar manasız ki gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız her şeye aykırı durup dururken kendini patlatmış. Ama esas olarak bu benim aklıma takılan şeylerden biri iddia edemem elbette. Ama bir arabanın şoförü öldürülerek neden o kadar kolaydır ki kilidiyle açacaksınız düz kontak çalıştıracaksınız bombayı şey yapıp gideceksiniz. Ankara'da bunu yapmak varken neden Kayseri'de birini öldürerek ben geliyorum bombalar sırtımızda tabanca belimizde mi, nedir yani?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.