ABB

Gençler, Evlilik Kredisi Tuzağına Dikkat!

GÜNDEM 14.07.2023 - 09:50, Güncelleme: 14.07.2023 - 09:55
 

Gençler, Evlilik Kredisi Tuzağına Dikkat!

Bakanlık 'evlilik kredisi' vaadiyle dolandırıcılığa karşı uyarı yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı , Aile ve Gençlik Bankası adı altında "evlilik kredisi" vaadiyle sahte internet siteleri üzerinden yapılan dolandırıcılık için uyarıda yaptı. Gençler, Evlilik Kredisi Tuzağına Dikkat! Konuyla ilgili Bakanlığın Twitter hesabından açıklama geldi. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklama şu şekilde: Tarafsız Haber -  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ,  Aile ve Gençlik Bankası adı altında "evlilik kredisi" vaadiyle sahte internet siteleri üzerinden yapılan dolandırıcılık için uyarıda bulundu.  
Bakanlık 'evlilik kredisi' vaadiyle dolandırıcılığa karşı uyarı yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı , Aile ve Gençlik Bankası adı altında " evlilik kredisi" vaadiyle sahte internet siteleri üzerinden yapılan dolandırıcılık için uyarıda yaptı.

Gençler, Evlilik Kredisi Tuzağına Dikkat!

Konuyla ilgili Bakanlığın Twitter hesabından açıklama geldi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklama şu şekilde:

Tarafsız Haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ,   Aile ve Gençlik Bankası adı altında " evlilik kredisi" vaadiyle sahte internet siteleri üzerinden yapılan dolandırıcılık için uyarıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.