ABB

Gölbaşı'nda Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları

ANKARA 30.10.2023 - 12:11, Güncelleme: 30.10.2023 - 12:15
 

Gölbaşı'nda Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları

Gölbaşı'nda Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen programa ilçe protokolünün de katılımı ile büyük coşkuyla kutlandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Gölbaşı Kaymakamlığı’nda düzenlenen tebrikat programında, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı Kaymakam Vekili Ejder Şahin ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok; Kaymakamlık makamında ilçe protokolü ve vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti.   Ankara Haber - Ardından Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde kutlama töreni düzenlendi. Programa Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı Kaymakam Vekili Ejder Şahin, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, meclis üyeleri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Kaymakam Rüstemoğlu, Cumhuriyetin, Türk milletine bırakılmış en büyük miras olduğunu vurgulayarak, “Bireyi yurttaş vasfına getirmiş olan Cumhuriyetimiz hayati derece önemlidir. Milli ve manevi değerlerimize her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.   Konuşmaların ardından, Şehit Bülent Göçer Ortaokulu öğrencileri hazırlamış oldukları tiyatro ve halk oyunu gösterilerini sundu. Sonrasında ilçede görev yapan öğretmenlerin, Halk Eğitim Merkezi koordinesinde oluşturduğu halk oyunları ekibi gösterilerini sundu. Şiir dalında ilçe birincisi olan, Şehit Bülent Göçer Ortaokulu öğrencisi Rana, Türkiye Yüzyılı şiirini okudu ve duygu dolu anlar yaşandı.  Müzik öğretmenlerinden oluşan çok sesli koronun performansı ve lise öğrencilerinin yaptıkları Atatürk ve Cumhuriyet resimleri sergisinin gezilmesiyle etkinlik sona erdi. ( Tarafsız )     
Gölbaşı'nda Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen programa ilçe protokolünün de katılımı ile büyük coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Gölbaşı Kaymakamlığı’nda düzenlenen tebrikat programında, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı Kaymakam Vekili Ejder Şahin ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok; Kaymakamlık makamında ilçe protokolü ve vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti.

 

Ankara Haber - Ardından Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde kutlama töreni düzenlendi. Programa Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı Kaymakam Vekili Ejder Şahin, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, meclis üyeleri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Kaymakam Rüstemoğlu, Cumhuriyetin, Türk milletine bırakılmış en büyük miras olduğunu vurgulayarak, “Bireyi yurttaş vasfına getirmiş olan Cumhuriyetimiz hayati derece önemlidir. Milli ve manevi değerlerimize her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.  

Konuşmaların ardından, Şehit Bülent Göçer Ortaokulu öğrencileri hazırlamış oldukları tiyatro ve halk oyunu gösterilerini sundu. Sonrasında ilçede görev yapan öğretmenlerin, Halk Eğitim Merkezi koordinesinde oluşturduğu halk oyunları ekibi gösterilerini sundu. Şiir dalında ilçe birincisi olan, Şehit Bülent Göçer Ortaokulu öğrencisi Rana, Türkiye Yüzyılı şiirini okudu ve duygu dolu anlar yaşandı.  Müzik öğretmenlerinden oluşan çok sesli koronun performansı ve lise öğrencilerinin yaptıkları Atatürk ve Cumhuriyet resimleri sergisinin gezilmesiyle etkinlik sona erdi. ( Tarafsız

 

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.