ABB

Güdef Ankara Yönetim Belli Oldu!

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.05.2022 - 11:45, Güncelleme: 15.05.2022 - 09:52
 

Güdef Ankara Yönetim Belli Oldu!

Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu Yönetimi Seçildi!
GÜDEF ANKARA KONGRESİ YOĞUN KATILIM GÖRDÜ  GÜDEF ANKARA 14.05.2022 tarihinde 7. olağan kongreye yoğun hemşehri  katılımıyla gerçekleştirildi. Yönetim ve delege listesi oylandı. Yönetim federasyonunun pandemi sürecinde faaliyetlerinin aksaklığına değinerek hızlı şekilde programların başlayacağını ve Gümüşhaneliler Konağı  yapımının hızlanacağını duyurdu.  YAPILACAK PROGRAMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ  Konuşmacı olarak kürsüde bulunan Hamdi ARSLAN İlk programı yeni oluşturulan derneklerin ve diğer derneklerin tanışması ve tanıtılması için yapılacak programdan bahsetti.  İleri zamanda hayta geçirilecek olan "Gümüşhaneliler Konfederasyonu" için tüzük ve liste çalışmalarının başlatıldığını ve tüm şehirlerde bulunan derneklerle irtibat sağlandığı çalışmaların hızlanacağını duyurudu. Federasyon olarak yapılan diğer girşimlerindende bahsetti. KONGREYE KARILIM SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ   Konuşmacılardan Hamdi ARSLAN katılım sağlayan özlenen günleri yad eden burada bulunan protokole, hemşehrilerine programı düzenleyen ve çalışmaları tamamlayan Ayhan ŞAHİN, İbrahim PASLI tüm misafirlere teşekkür etti.   KONGRE VE SEÇİME KATILIM SAĞLAYAN DERNEKLER VE BAŞKANLARI    -  GÜMÜŞHANE KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ - HAMDİ ARSLAN - ALTINDAĞ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - CELAL MACİT       -  ELMADAĞ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - ERDOĞAN ÇALI - SİNCAN GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - BİROL DEMİRCİ        - GÖLBAŞI GÜMÜŞHANELİLER DENREĞİ - GÖKHAN DEMİR - KEÇİÖREN GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ -  FİKRET ÇİMEN    - ETİMESGUT GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - AYHAN ŞAHİN - MAMAK GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - DURSUN AYDIN         - ALINDAĞ ÖZGENÇ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - İBRAHİM POLAT - ETLİK GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - ZARİF ŞEKER               - ŞİRANLILAR DERNEĞİ - SELÇUK YILDIZ - TORUL YALIKAVAK KÖYÜ DERNEĞİ - HALİM ÖZDEMİR          - ŞİRAN KIRINTI-YENİKÖY-DİLEKKÖYÜ KÖYLERİ DERNEĞİ - ZEYNEL AYDIN - ŞİRAN AŞAĞIDURUÇAY KÖYÜ DERNEĞİ - NECDET KARA      - ŞİRAN KARAŞEYH KÖYÜ DERNEĞİ - AYHAN ŞAHİN - ŞİRAN SARICA KÖYÜ DERNEĞİ - TUNCAY POLAT                    - ETİMESGUT GENÇ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - ALİ ARSLAN          
Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu Yönetimi Seçildi!


GÜDEF ANKARA KONGRESİ YOĞUN KATILIM GÖRDÜ 

GÜDEF ANKARA 14.05.2022 tarihinde 7. olağan kongreye yoğun hemşehri  katılımıyla gerçekleştirildi. Yönetim ve delege listesi oylandı.
Yönetim federasyonunun pandemi sürecinde faaliyetlerinin aksaklığına değinerek hızlı şekilde programların başlayacağını ve Gümüşhaneliler Konağı  yapımının hızlanacağını duyurdu. 

YAPILACAK PROGRAMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ 

Konuşmacı olarak kürsüde bulunan  Hamdi ARSLAN İlk programı yeni oluşturulan derneklerin ve diğer derneklerin tanışması ve tanıtılması için yapılacak programdan bahsetti. 
İleri zamanda hayta geçirilecek olan "Gümüşhaneliler Konfederasyonu" için tüzük ve liste çalışmalarının başlatıldığını ve tüm şehirlerde bulunan derneklerle irtibat sağlandığı çalışmaların hızlanacağını duyurudu. Federasyon olarak yapılan diğer girşimlerindende bahsetti.

KONGREYE KARILIM SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ 

 Konuşmacılardan Hamdi ARSLAN katılım sağlayan özlenen günleri yad eden burada bulunan protokole, hemşehrilerine programı düzenleyen ve çalışmaları tamamlayan Ayhan ŞAHİN, İbrahim PASLI tüm misafirlere teşekkür etti.

 

KONGRE VE SEÇİME KATILIM SAĞLAYAN DERNEKLER VE BAŞKANLARI

 

 -  GÜMÜŞHANE KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ - HAMDİ ARSLAN

- ALTINDAĞ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - CELAL MACİT       -  ELMADAĞ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - ERDOĞAN ÇALI

- SİNCAN GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - BİROL DEMİRCİ        - GÖLBAŞI GÜMÜŞHANELİLER DENREĞİ - GÖKHAN DEMİR

- KEÇİÖREN GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ -  FİKRET ÇİMEN    - ETİMESGUT GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - AYHAN ŞAHİN

- MAMAK GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - DURSUN AYDIN         - ALINDAĞ ÖZGENÇ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - İBRAHİM POLAT

- ETLİK GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - ZARİF ŞEKER               - ŞİRANLILAR DERNEĞİ - SELÇUK YILDIZ

- TORUL YALIKAVAK KÖYÜ DERNEĞİ - HALİM ÖZDEMİR          - ŞİRAN KIRINTI-YENİKÖY-DİLEKKÖYÜ KÖYLERİ DERNEĞİ - ZEYNEL AYDIN

- ŞİRAN AŞAĞIDURUÇAY KÖYÜ DERNEĞİ - NECDET KARA      - ŞİRAN KARAŞEYH KÖYÜ DERNEĞİ - AYHAN ŞAHİN

- ŞİRAN SARICA KÖYÜ DERNEĞİ - TUNCAY POLAT                    - ETİMESGUT GENÇ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ - ALİ ARSLAN

 

 

 

 

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.