ABB

Gümüşhane'de Köy Yolları Kapandı

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.12.2023 - 16:10, Güncelleme: 25.12.2023 - 16:18
 

Gümüşhane'de Köy Yolları Kapandı

Gümüşhane'de il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 101 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor. Ekipler yolları açmak için çalışmalara devam ediyor.
Gümüşhane'de dün etkili olan kar yağışı nedeniyle Merkez’de 20, Kelkit’te 40, Köse’de 7, Kürtün’de 6 ve Şiran’da 28 olmak üzere toplam 101 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine bağlı ekipler kapalı yolları ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Gümüşhane Haber - 20 köy yolunun kapalı olduğu Merkez ilçede 5 araç, 10 personelle karla mücadele çalışmaları devam ederken, 40 köy yolunun kapalı olduğu Kelkit’te ise 4 araç ve 9 personelle çalışmalar sürdürülüyor. 28 köy yolunun kapalı olduğu Şiran’da 7 araç, 13 personelle karla mücadele çalışmalarına hız kazandırılırken, 7 köy yonun kapalı olduğu Köse’de 1 araç, 2 personelle, 6 köy yolunun kapalı olduğu Kürtün’de ise 2 araç ve 3 personelle çalışmalar devam ediyor. Torul ilçesinde ise kapanan herhangi bir köy yolu bulunmazken, il özel idaresine bağlı ekipler tarafından 2 araç ve 4 personelle köy yollarında ki temizlik çalışmaları sürdürülüyor.  Kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olan 101 köy yolunda, İl Özel İdaresine bağlı ekipler tarafından taşımalı  eğitim, diyaliz hastaları, cenaze olan köyler ve acil durum olan köylere öncelik verilerek, 21 iş makinesi ve 41 personel ile birlikte karla mücadele çalışmalarına sabahın erken saatlerden itibaren başlandı. ( Tarafsız ) 
Gümüşhane'de il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 101 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor. Ekipler yolları açmak için çalışmalara devam ediyor.

Gümüşhane'de dün etkili olan kar yağışı nedeniyle Merkez’de 20, Kelkit’te 40, Köse’de 7, Kürtün’de 6 ve Şiran’da 28 olmak üzere toplam 101 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine bağlı ekipler kapalı yolları ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gümüşhane Haber - 20 köy yolunun kapalı olduğu Merkez ilçede 5 araç, 10 personelle karla mücadele çalışmaları devam ederken, 40 köy yolunun kapalı olduğu Kelkit’te ise 4 araç ve 9 personelle çalışmalar sürdürülüyor. 28 köy yolunun kapalı olduğu Şiran’da 7 araç, 13 personelle karla mücadele çalışmalarına hız kazandırılırken, 7 köy yonun kapalı olduğu Köse’de 1 araç, 2 personelle, 6 köy yolunun kapalı olduğu Kürtün’de ise 2 araç ve 3 personelle çalışmalar devam ediyor.

Torul ilçesinde ise kapanan herhangi bir köy yolu bulunmazken, il özel idaresine bağlı ekipler tarafından 2 araç ve 4 personelle köy yollarında ki temizlik çalışmaları sürdürülüyor. 

Kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olan 101 köy yolunda, İl Özel İdaresine bağlı ekipler tarafından taşımalı  eğitim, diyaliz hastaları, cenaze olan köyler ve acil durum olan köylere öncelik verilerek, 21 iş makinesi ve 41 personel ile birlikte karla mücadele çalışmalarına sabahın erken saatlerden itibaren başlandı. ( Tarafsız

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.