ABB

Gümüşhaneliler Sincanda Buluştu

ANKARA 29.05.2022 - 12:17, Güncelleme: 29.05.2022 - 12:27
 

Gümüşhaneliler Sincanda Buluştu

Sincan Gümüşhaneliler Derneği Kahvaltı Programı
Sincan Gümüşhaneliler Derneği Ankara'daki  Hemşehrileri bir araya getirdi.  Sincan Gümüşhaneliler derneği tarafından düzenlenen “ Birlik beraberlik kahvaltı programı ” Ankara’daki Gümüşhaneli hemşehrilerin katılımıyla Sincan’da gerçekleşti.   Başkan Birol Demirci Özlenen bu günlere hızlıca kavuşmanın sevincini hep beraber paylaştığını vurguladı.  Bunun gibi programların hızla bahar havasında devam etmesi önemine değinerek Faaliyetlerinin devamı için bir kaç program hakkında katılan hemşehriler bilgilendirdi. Sincan Gümüşhaneliler Derneği Başkan Birol Demirci ; Dernekler, Bürokratlar ve hemşehrilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.    
Sincan Gümüşhaneliler Derneği Kahvaltı Programı

Sincan Gümüşhaneliler Derneği Ankara'daki 
Hemşehrileri bir araya getirdi. 



Sincan Gümüşhaneliler derneği tarafından düzenlenen “ Birlik beraberlik kahvaltı programı ” Ankara’daki Gümüşhaneli hemşehrilerin katılımıyla Sincan’da gerçekleşti.

 
Başkan Birol Demirci Özlenen bu günlere hızlıca kavuşmanın sevincini hep beraber paylaştığını vurguladı. 
Bunun gibi programların hızla bahar havasında devam etmesi önemine değinerek
Faaliyetlerinin devamı için bir kaç program hakkında katılan hemşehriler bilgilendirdi.

Sincan Gümüşhaneliler Derneği Başkan Birol Demirci ; Dernekler, Bürokratlar ve hemşehrilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 
 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.