ABB

Doç.Dr.Doğrucan'a Ülkücülerden Vefalı Veda.

GÜNDEM 16.10.2022 - 18:11, Güncelleme: 16.10.2022 - 18:11
 

Doç.Dr.Doğrucan'a Ülkücülerden Vefalı Veda.

Türk Milliyetçiliği ve tarih üzerine bir çok kitap yazan ve daha önce Ülkü Ocaklarında yöneticilik yapan Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan son yolculuğuna uğurlandı. Uzun zamandır teşhisi konulan kanser hastalığı ile mücadele eden ve defalarca zorlu hastalığı yenen Doğrucan aramızdan ayrıldı.
Türk Milliyetçiliği ve tarih üzerine bir çok kitap yazan ve daha önce Ülkü Ocaklarında yöneticilik yapan Yaklaşık 6 yıldır kanserle mücadele eden Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan (46), dün gece Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Doğrucan’ın, Medeniyet Dili Olarak Türkçe, Tanrı ile Kavga, Tarihsel Uğrak Noktalarıyla Felsefeden Bilime ismiyle çok satan kitapları bulunuyordu. Cenaze merasiminde birçok akademisyen, bürokrat, milletvekili ve vatandaşın bir araya geldiği görüldü. Cenaze merasimine eski milletvekillerinden  bürokratlara, ülkü ocakları genel başkanları ve halen görevleri devam eden birçok yönetici dava arkadaşlarını son yolculuğuna uğurladı. Cenaze merasiminde Eski MHP Milletvekili Ali Uzunırmak, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı  Servet Avcı,  Eski MHP Milletvekili Oktay Vural, İYİ Parti Milletvekili Koray Aydın, Eski MHP Milletvekili Atila Kaya, İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, ABB Bürokratı Alparslan Yılmaz, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ulvi Batu, Prof.Dr.Kürşad Zorlu başta olmak üzere kendisini seven birçok isim yer aldı. Gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlanılan Mehmet Fatih Doğrucan Kocatepe mezarlığında ki merasimin ardından Gölbaşı Mezarlığına defnedildi. 
Türk Milliyetçiliği ve tarih üzerine bir çok kitap yazan ve daha önce Ülkü Ocaklarında yöneticilik yapan Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan son yolculuğuna uğurlandı. Uzun zamandır teşhisi konulan kanser hastalığı ile mücadele eden ve defalarca zorlu hastalığı yenen Doğrucan aramızdan ayrıldı.

Türk Milliyetçiliği ve tarih üzerine bir çok kitap yazan ve daha önce Ülkü Ocaklarında yöneticilik yapan Yaklaşık 6 yıldır kanserle mücadele eden Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan (46), dün gece Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Doğrucan’ın, Medeniyet Dili Olarak Türkçe, Tanrı ile Kavga, Tarihsel Uğrak Noktalarıyla Felsefeden Bilime ismiyle çok satan kitapları bulunuyordu.


Cenaze merasiminde birçok akademisyen, bürokrat, milletvekili ve vatandaşın bir araya geldiği görüldü. Cenaze merasimine eski milletvekillerinden  bürokratlara, ülkü ocakları genel başkanları ve halen görevleri devam eden birçok yönetici dava arkadaşlarını son yolculuğuna uğurladı. Cenaze merasiminde Eski MHP Milletvekili Ali Uzunırmak, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı  Servet Avcı,  Eski MHP Milletvekili Oktay Vural, İYİ Parti Milletvekili Koray Aydın, Eski MHP Milletvekili Atila Kaya, İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, ABB Bürokratı Alparslan Yılmaz, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ulvi Batu, Prof.Dr.Kürşad Zorlu başta olmak üzere kendisini seven birçok isim yer aldı. Gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlanılan Mehmet Fatih Doğrucan Kocatepe mezarlığında ki merasimin ardından Gölbaşı Mezarlığına defnedildi. 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.