ABB

Mehmet Cengiz Güven Tazeledi!

ANKARA 28.11.2022 - 16:12, Güncelleme: 28.11.2022 - 16:22
 

Mehmet Cengiz Güven Tazeledi!

İyi Parti İlçe il kongreleri yapmaya devam ediyor, Ankara’nın Çamlıdere İlçesi Yoğun Katılımla Tekrardan Mehmet Cengiz’i ilçe başkanı seçti.
  25/Kasım/Cuma günü Çamlıdere Gölpark tesislerinde İyi parti Çamlıdere ilçe başkanlığı 2.olağan Gögresinde ilçe başkanı Mehmet Cengiz Güven tazeledi. 500 Kişinin katılımı ile metrapol ilçeleri aratmayan Kongre şölen havasında gerçeklesti. Her kesimden davetlinin ve delegenin yer aldığı kongreye Genel Başkan yardımcısı, Ankara milletvekili sayın Şenol SUNAT  Genel idare Kurulu üyesi sayın Mehmet ARSLAN İl yönetim kurulu üyeleri  İl üye komisyonu başkanı Sayın Ahmet Bektaş ve yönetimi Keçiören ilçe başkanı sayın Serdar TUNÇ Kızılcahamam ilçe başkanı sayın Nurullah TAŞCI CHP Çamlıdere ilçe başkanı Mustafa çiçekci Deva partisi Çamlıdere ilçe başkanı Seyit Avcı  Kızılcahamam eski belediye başkanı Coşkun Ünal  Deva partisi İl başkan yardımcısı ve Çadef dernekler birliği başkanı sayın Şahin Altaş ve yönetimi Çamlıdere İyi parti meclis üyesi Yaşar Temiz Çamlıdere akp meclis üyesi Başkan vekili Fatih Yönal Yenimahalle meclis üyesi Mustafa Eski Eski Çamlıdere ve Doğa dostları dernek başkanı Ahmet tekcan ve yönetimi Pecenek Camili ve orta mahalle Dernek Başkanı Sayın Şenol Küçüksakarya Sayın Mustafa Altay Doğanlar köyü dernek başkanı sayın Durali ünlü  Muhtarlar dernek başkanı Sayın Dursun Kütükçü ve Muhtarlardan olşan heyeti İle pek çok davetlinin katıldığı programda.    Gündem saygı duruşu ve İstiklal Marşı'  Divan kurulu Mali bütçe ve ibrası Faliyet raporu ve ibrası  siyasi konuşmaların ardınan  Genel Başkan Sayın Meral AKŞENER'in telgraf ve tebrik mesajları Kurucu il başkanı sayın Mesut Özarslan telgrafı ile tamamlanan konuşma da Genç ve Vizyon sahibi İlce başkanı Mehmet Cengiz Sorunlarina vakıf Çözümune talip olduğumuz ilçemizde ele ele gönül gönüle birlik mesajı salondaki misafirleri  coşturdu. Belediyenin anahtarına İyiler adını yazdırmayi hedeflediklerini ileten Geçen başkan adeta umut saçtı. Konuşmaların ardında Oylamaya geçilen kuruldu Tek liste tek aday güven tazeleyen başkan Katılan katılamayan tüm herkese teşekkür etti.
İyi Parti İlçe il kongreleri yapmaya devam ediyor, Ankara’nın Çamlıdere İlçesi Yoğun Katılımla Tekrardan Mehmet Cengiz’i ilçe başkanı seçti.

 

25/Kasım/Cuma günü Çamlıdere Gölpark tesislerinde İyi parti Çamlıdere ilçe başkanlığı 2.olağan Gögresinde ilçe başkanı Mehmet Cengiz Güven tazeledi.


500 Kişinin katılımı ile metrapol ilçeleri aratmayan Kongre şölen havasında gerçeklesti. Her kesimden davetlinin ve delegenin yer aldığı kongreye Genel Başkan yardımcısı, Ankara milletvekili sayın Şenol SUNAT 

Genel idare Kurulu üyesi sayın Mehmet ARSLAN
İl yönetim kurulu üyeleri 
İl üye komisyonu başkanı
Sayın
Ahmet Bektaş ve yönetimi
Keçiören ilçe başkanı sayın
Serdar TUNÇ
Kızılcahamam ilçe başkanı sayın Nurullah TAŞCI
CHP Çamlıdere ilçe başkanı
Mustafa çiçekci
Deva partisi Çamlıdere ilçe başkanı Seyit Avcı 
Kızılcahamam eski belediye başkanı Coşkun Ünal 
Deva partisi İl başkan yardımcısı ve Çadef dernekler birliği başkanı sayın Şahin Altaş ve yönetimi
Çamlıdere İyi parti meclis üyesi Yaşar Temiz
Çamlıdere akp meclis üyesi
Başkan vekili Fatih Yönal
Yenimahalle meclis üyesi
Mustafa Eski Eski
Çamlıdere ve Doğa dostları dernek başkanı Ahmet tekcan ve yönetimi
Pecenek Camili ve orta mahalle Dernek Başkanı
Sayın Şenol Küçüksakarya
Sayın Mustafa Altay
Doğanlar köyü dernek başkanı sayın Durali ünlü 
Muhtarlar dernek başkanı
Sayın Dursun Kütükçü ve Muhtarlardan olşan heyeti
İle pek çok davetlinin katıldığı programda. 
 


Gündem saygı duruşu ve İstiklal Marşı'
 Divan kurulu
Mali bütçe ve ibrası
Faliyet raporu ve ibrası 
siyasi konuşmaların ardınan
 Genel Başkan Sayın Meral AKŞENER'in telgraf ve tebrik mesajları Kurucu il başkanı sayın Mesut Özarslan telgrafı ile tamamlanan konuşma da Genç ve Vizyon sahibi İlce başkanı Mehmet Cengiz
Sorunlarina vakıf Çözümune talip olduğumuz ilçemizde ele ele gönül gönüle birlik mesajı salondaki misafirleri  coşturdu. Belediyenin anahtarına İyiler adını yazdırmayi hedeflediklerini ileten Geçen başkan adeta umut saçtı.
Konuşmaların ardında Oylamaya geçilen kuruldu Tek liste tek aday güven tazeleyen başkan Katılan katılamayan tüm herkese teşekkür etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.