ABB

ABB ChatGPT hakkında akademik çalışma düzenleyecek

ANKARA 15.06.2023 - 11:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 12:00
 

ABB ChatGPT hakkında akademik çalışma düzenleyecek

ABB Ankara'ya dair pek çok duyurunun yer verildiği sitesinde buz kez yeni bir etkinlik duyurusu yayımladı.
Ankara'da yaşayan vatandaşlar kentle ilgili pek çok bilgiye Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) resmi internet sitesi üzerinden ulaşabiliyor. Kentle ilgili çeşitli duyuruya ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilirken belediye de birbirinden farklı etkinlikleri başkent halkına sunmaya devam ediyor. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AKADEMİK ETKİNLİK Ankara Büyükşehir Belediyesi ''Akademik Çalışma Etkinliği'' başlığı ile Başkent Ankara'da ikamet eden vatandaşlara bir etkinlik hakkında duyuruda bulundu. Son dönemin teknoloji harikası olarak adlandırılan ChatGPT hakkında bir akademik çalışma düzenlemeyeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 16 Haziran tarihine işaret ederek bir duyuruya yer verdi. .    Ankara Haber - Bu çerçevede önemli bir açıklamaya yer veren ABB, ''Akademik çalışma etkinliği ChatGPT'' diyerek ''Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü olarak 16 Haziran 2023 Cuma günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında Türkiye 'de ilk kez ChatGPT Akademik Çalışma Etkinliği yapılacaktır. Türkiye geneli 25 akademisyenin katılacağı etkinlik Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de gerçekleştirilecektir.'' ifadelerine yer verdi. CHATGPT TANITILACAK ABB,16 Haziran tarihinde Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhıye'de düzenleyeceği ChatGPT hakkındaki akademik etkinliğe tüm Ankaralıları davet etti.
ABB Ankara'ya dair pek çok duyurunun yer verildiği sitesinde buz kez yeni bir etkinlik duyurusu yayımladı.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar kentle ilgili pek çok bilgiye Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) resmi internet sitesi üzerinden ulaşabiliyor. Kentle ilgili çeşitli duyuruya ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilirken belediye de birbirinden farklı etkinlikleri başkent halkına sunmaya devam ediyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AKADEMİK ETKİNLİK

Ankara Büyükşehir Belediyesi ''Akademik Çalışma Etkinliği'' başlığı ile Başkent Ankara'da ikamet eden vatandaşlara bir etkinlik hakkında duyuruda bulundu. Son dönemin teknoloji harikası olarak adlandırılan ChatGPT hakkında bir akademik çalışma düzenlemeyeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 16 Haziran tarihine işaret ederek bir duyuruya yer verdi.

screenshot-6.jpg

 

Ankara Haber - Bu çerçevede önemli bir açıklamaya yer veren ABB, ''Akademik çalışma etkinliği ChatGPT'' diyerek ''Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü olarak 16 Haziran 2023 Cuma günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında Türkiye 'de ilk kez ChatGPT Akademik Çalışma Etkinliği yapılacaktır. Türkiye geneli 25 akademisyenin katılacağı etkinlik Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de gerçekleştirilecektir.'' ifadelerine yer verdi.

CHATGPT TANITILACAK

ABB,16 Haziran tarihinde Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhıye'de düzenleyeceği ChatGPT hakkındaki akademik etkinliğe tüm Ankaralıları davet etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.