ABB

Mamak Belediyesi Abdürrahim Karakoç Etkinliği Düzenleyecek

ANKARA 15.06.2023 - 12:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 12:34
 

Mamak Belediyesi Abdürrahim Karakoç Etkinliği Düzenleyecek

Yaz mevsimini konserlerle sürdüreceğini açıklayan Mamak Belediyesi, ilçede düzenlenecek bir etkinliği duyurdu.
Mamaklıların sosyal etkinliklerle buluşmasına vesile olan Mamak Belediyesi , kentte çeşitli etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Ücretli ve ücretsiz etkinlikleri Mamak halkı için düzenleyen Mamak Belediyesi , sosyal medya hesapları üzerinden kentte gerçekleşecek bir etkinlik takvimine dair duyuru yayımladı.   Ankara Haber - Daha önce sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda konser ve çeşitli etkinlik takviminin detaylarını açıklayan Mamak Belediyesi, hayatını kaybeden şair Abdürrahim Karakoç 'un şiir ve bestelenen eserlerini Moderatör İzzet Bağcı eşliğinde Mamaklılara sunacağını bildirdi. 21 Haziran Çarşamba 2023 tarihinde saat 19.00'da Musiki Muallim Mektebi'nde Mamaklılarla buluşacak olan etkinliğinin ücretsiz olacağı da açıklandı. Tüm halk da etkinliğe davet edildi.
Yaz mevsimini konserlerle sürdüreceğini açıklayan Mamak Belediyesi, ilçede düzenlenecek bir etkinliği duyurdu.

Mamaklıların sosyal etkinliklerle buluşmasına vesile olan Mamak Belediyesi , kentte çeşitli etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Ücretli ve ücretsiz etkinlikleri Mamak halkı için düzenleyen Mamak Belediyesi , sosyal medya hesapları üzerinden kentte gerçekleşecek bir etkinlik takvimine dair duyuru yayımladı.

screenshot-4.jpg

 

Ankara Haber - Daha önce sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda konser ve çeşitli etkinlik takviminin detaylarını açıklayan Mamak Belediyesi, hayatını kaybeden şair Abdürrahim Karakoç 'un şiir ve bestelenen eserlerini Moderatör İzzet Bağcı eşliğinde Mamaklılara sunacağını bildirdi. 21 Haziran Çarşamba 2023 tarihinde saat 19.00'da Musiki Muallim Mektebi'nde Mamaklılarla buluşacak olan etkinliğinin ücretsiz olacağı da açıklandı. Tüm halk da etkinliğe davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.