ABB

BTC Dom Coştu!

20.06.2023 - 12:30, Güncelleme: 20.06.2023 - 12:30
 

BTC Dom Coştu!

Bitcoin’e olan güveninin arttığını ve diğer kripto para birimleri yerine Bitcoin’i tercih ettiklerini gösteriyor.
BlackRock ’ın ETF başvurusu sonrasında Bitcoin’e yönelik fon akışı hız kazanarak, Bitcoin’in piyasada domine ettiği payı son iki yılın en yüksek seviyesine çıkardı. Bu durum, yatırımcıların Bitcoin’e olan güveninin arttığını ve diğer kripto para birimleri yerine Bitcoin’i tercih ettiklerini gösteriyor. Bitcoin’in piyasadaki hakimiyetinin yükselmesi, yatırımcıların Bitcoin’in diğer kripto para birimlerine kıyasla daha güvenli bir liman olduğuna inandıklarını ve değerinin artacağı beklentisiyle Bitcoin ’e yönelmeyi tercih ettiklerini göstermektedir. Bu gelişme, Bitcoin’in kripto para piyasasındaki liderliğini ve etkisini sürdürdüğünü gösteriyor. Kripto Dünyası - Son dönemde, yatırımcılar altcoinlere olan güvenlerini azaltmış durumda ve bu durum Bitcoin’in hakimiyetini hızla artırıyor. Bitcoin’in fiyatı 26.800 dolar olsa da çoğu altcoin, 2023’ün başlarındaki fiyatların altında işlem görüyor. Kripto endüstrisinde son zamanlarda olumsuz haberlerin artması, yatırımcıları Bitcoin’e yönelmeye teşvik edebilir ve bu durumda altcoinlerde bir satış dalgası yaşanabilir. Yatırımcılar, Bitcoin’in daha güvenli ve istikrarlı bir varlık olduğuna inandıkları için altcoinlere olan güvenlerini azaltarak Bitcoin’e yöneliyor olabilirler. Bu durum, Tarafsız  - Bitcoin’in piyasadaki hakimiyetinin arttığını ve altcoinlerin değer kaybettiğini gösteriyor. Kaynak: Crypto Bülteni - http://cryptobulteni.com
Bitcoin’e olan güveninin arttığını ve diğer kripto para birimleri yerine Bitcoin’i tercih ettiklerini gösteriyor.

BlackRock ’ın ETF başvurusu sonrasında Bitcoin’e yönelik fon akışı hız kazanarak, Bitcoin’in piyasada domine ettiği payı son iki yılın en yüksek seviyesine çıkardı. Bu durum, yatırımcıların Bitcoin’e olan güveninin arttığını ve diğer kripto para birimleri yerine Bitcoin’i tercih ettiklerini gösteriyor. Bitcoin’in piyasadaki hakimiyetinin yükselmesi, yatırımcıların Bitcoin’in diğer kripto para birimlerine kıyasla daha güvenli bir liman olduğuna inandıklarını ve değerinin artacağı beklentisiyle Bitcoin ’e yönelmeyi tercih ettiklerini göstermektedir. Bu gelişme, Bitcoin’in kripto para piyasasındaki liderliğini ve etkisini sürdürdüğünü gösteriyor.

Kripto Dünyası - Son dönemde, yatırımcılar altcoinlere olan güvenlerini azaltmış durumda ve bu durum Bitcoin’in hakimiyetini hızla artırıyor. Bitcoin’in fiyatı 26.800 dolar olsa da çoğu altcoin, 2023’ün başlarındaki fiyatların altında işlem görüyor. Kripto endüstrisinde son zamanlarda olumsuz haberlerin artması, yatırımcıları Bitcoin’e yönelmeye teşvik edebilir ve bu durumda altcoinlerde bir satış dalgası yaşanabilir. Yatırımcılar, Bitcoin’in daha güvenli ve istikrarlı bir varlık olduğuna inandıkları için altcoinlere olan güvenlerini azaltarak Bitcoin’e yöneliyor olabilirler. Bu durum, Tarafsız  - Bitcoin’in piyasadaki hakimiyetinin arttığını ve altcoinlerin değer kaybettiğini gösteriyor.


Kaynak: Crypto Bülteni - http://cryptobulteni.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.