ABB

Keçiören Deniz Dünyası Halka Açıldı

ANKARA 03.07.2023 - 12:53, Güncelleme: 03.07.2023 - 12:53
 

Keçiören Deniz Dünyası Halka Açıldı

Keçiören'de bulunan ve son dönemde sosyal medyada yer alan akvaryumun tam adresi ve giriş ücretleri merak edildi.
Ankara'da yaşayan vatandaşlar, boş vakitlerini değerlendirmek üzere kentte yapabilecekleri araştırıyor. Özellikle çocuklu aileler kentteki sosyal imkanları araştırırken Keçiören ilçesinde bulunan akvaryum merak konusu oldu.   Keçiören Belediyesi tarafından hizmete sunulan Deniz Dünyası hakkında merak edilenler de artıyor. Pek çok vatandaş, ''Keçiören Deniz Dünyası - Akvaryum nerede, girişler ücretli mi?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. KEÇİÖREN DENİZ DÜNYASI NEREDE? Ankara Haber - Pek çok su canlısının bulunduğu bir akvaryum olarak vatandaşların hizmetine açılan Keçiören Deniz Dünyası, Ankaralıların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Deniz ve okyanus canlılarını barındıran büyük bir akvaryum olan Deniz Dünyası, Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alıyor. Ülkemizde eğitim veren akvaryum olarak bilinen Deniz Dünyası, 2 bin 700 metrekare kapalı, toplamda ise 4 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırlıyor. Deniz Dünyası, balıklar, timsahlar ve kaplumbağaları bünyesinde barındırıyor. 4 ana bölümden oluşan Deniz Dünyası Hint, Pasifik, Atlas Okyanusu'ndan yaklaşık 150 türden 4 bin adet balık türünü barındırıyor. - Deniz Dünyası adresi; Doktor Besim Ömer Caddesi Şefkat Mahallesi 54. Sokak 06300 Keçiören/Ankara Türkiye DENİZ DÜNYASI GİRİŞLERİ ÜCRETLİ Mİ? Keçiören ilçesinde bulunan Deniz Dünyası ücretsiz hizmet vermektedir. Deniz Dünyası saat 21.00 da kapanmaktadır.
Keçiören'de bulunan ve son dönemde sosyal medyada yer alan akvaryumun tam adresi ve giriş ücretleri merak edildi.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar, boş vakitlerini değerlendirmek üzere kentte yapabilecekleri araştırıyor. Özellikle çocuklu aileler kentteki sosyal imkanları araştırırken Keçiören ilçesinde bulunan akvaryum merak konusu oldu.

kecioren-akvaryu.jpg

 

Keçiören Belediyesi tarafından hizmete sunulan Deniz Dünyası hakkında merak edilenler de artıyor. Pek çok vatandaş, '' Keçiören Deniz Dünyası - Akvaryum nerede, girişler ücretli mi?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

screenshot-15.jpg

KEÇİÖREN DENİZ DÜNYASI NEREDE?

Ankara Haber - Pek çok su canlısının bulunduğu bir akvaryum olarak vatandaşların hizmetine açılan Keçiören Deniz Dünyası, Ankaralıların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Deniz ve okyanus canlılarını barındıran büyük bir akvaryum olan Deniz Dünyası, Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alıyor. Ülkemizde eğitim veren akvaryum olarak bilinen Deniz Dünyası, 2 bin 700 metrekare kapalı, toplamda ise 4 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırlıyor.

kecioren-akvaryum.jpeg

Deniz Dünyası, balıklar, timsahlar ve kaplumbağaları bünyesinde barındırıyor. 4 ana bölümden oluşan Deniz Dünyası Hint, Pasifik, Atlas Okyanusu'ndan yaklaşık 150 türden 4 bin adet balık türünü barındırıyor. -

Deniz Dünyası adresi;

Doktor Besim Ömer Caddesi Şefkat Mahallesi 54. Sokak 06300 Keçiören/Ankara Türkiye

DENİZ DÜNYASI GİRİŞLERİ ÜCRETLİ Mİ?

Keçiören ilçesinde bulunan Deniz Dünyası ücretsiz hizmet vermektedir. Deniz Dünyası saat 21.00 da kapanmaktadır.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.