ABB

Kripto Dünyasında Yepyeni Bir Dönem Başlıyor mu?

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.07.2023 - 15:04, Güncelleme: 12.07.2023 - 15:04
 

Kripto Dünyasında Yepyeni Bir Dönem Başlıyor mu?

Binance Launchpad, Arkham Token Satışıyla Heyecanı Artırıyor: Kripto Dünyasında Yeni Bir Fırsat Kapısı mı Açılıyor?
Binance ’in Launchpad platformunda gerçekleşecek olan Arkham token satışı, toplamda 2,5 milyon dolarlık bir değere sahip olacak. Bu satışta her yatırımcı için belirlenen üst sınır ise 15 bin dolar değerinde ve 300.000 ARKM (Arkham) tokenine denk geliyor. Arkham’ın toplam arzının 1 milyar ARKM olduğu düşünüldüğünde, Binance Launchpad aracılığıyla 50 milyon kripto varlığının satılması hedefleniyor, ki bu da toplam arzın %5’ine denk geliyor. Süreç, 11 Temmuz tarihinde başlayacak ve 6 gün boyunca Binance, kullanıcıların BNB bakiyelerini takip edecek. Bu 6 günlük süre sonunda günlük olarak hesaplanacak olan BNB miktarına göre ARKM tokenlerinin dağıtımı gerçekleştirilecek. Kripto Dünyası - ARKM arzına katılmak isteyen kullanıcılar, Binance Launchpad’de varlıklarını 24 saat süreyle kilitleyebilecekler. 17 Temmuz tarihinde ise BNB kilitleri açılacak ve kullanıcılara Arkham tokenleri tahsis edilecek. Arkham tokenlerinin halka arz fiyatı 0,05 dolar olarak belirlendi. Binance, BNB karşılığı fiyatın ise kayıt dönemi öncesinde belirleneceğini duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte Binance’in ABD’deki istifa iddiaları da piyasada deprem etkisi yarattı. BNB, düşüş eğiliminden sıçrama yaparak yükseldi. İlk saatlerde 231 dolara kadar gerileyen BNB, haberin ardından %6’lık bir değer artışıyla 244 dolara yükseldi. Son saatlerde dalgalanan BNB fiyatı, 240 doların üzerinde seyretmeye devam ediyor. Arkham, Binance Launchpad’de satışa sunulacak olan bir Blockchain üstü kripto piyasası ve gelecek piyasalar hakkında veri sağlayan bir platform olarak faaliyet gösteriyor. Arkham, bugün token satış haberinin yanı sıra kullanıcılara gelir sağlayacak bir modeli de duyurdu. Kullanıcılar artık Arkham’ın Intel Exchange platformunda Blockchain adresleriyle ilgili verileri anonim olarak alıp satarak istihbarat ticareti yapabilecekler. ( Tarafsız ) 
Binance Launchpad, Arkham Token Satışıyla Heyecanı Artırıyor: Kripto Dünyasında Yeni Bir Fırsat Kapısı mı Açılıyor?

Binance ’in Launchpad platformunda gerçekleşecek olan Arkham token satışı, toplamda 2,5 milyon dolarlık bir değere sahip olacak. Bu satışta her yatırımcı için belirlenen üst sınır ise 15 bin dolar değerinde ve 300.000 ARKM (Arkham) tokenine denk geliyor. Arkham’ın toplam arzının 1 milyar ARKM olduğu düşünüldüğünde, Binance Launchpad aracılığıyla 50 milyon kripto varlığının satılması hedefleniyor, ki bu da toplam arzın %5’ine denk geliyor.

Süreç, 11 Temmuz tarihinde başlayacak ve 6 gün boyunca Binance, kullanıcıların BNB bakiyelerini takip edecek. Bu 6 günlük süre sonunda günlük olarak hesaplanacak olan BNB miktarına göre ARKM tokenlerinin dağıtımı gerçekleştirilecek.

Kripto Dünyası - ARKM arzına katılmak isteyen kullanıcılar, Binance Launchpad’de varlıklarını 24 saat süreyle kilitleyebilecekler. 17 Temmuz tarihinde ise BNB kilitleri açılacak ve kullanıcılara Arkham tokenleri tahsis edilecek. Arkham tokenlerinin halka arz fiyatı 0,05 dolar olarak belirlendi. Binance, BNB karşılığı fiyatın ise kayıt dönemi öncesinde belirleneceğini duyurdu.

Bu gelişmeyle birlikte Binance’in ABD’deki istifa iddiaları da piyasada deprem etkisi yarattı. BNB, düşüş eğiliminden sıçrama yaparak yükseldi. İlk saatlerde 231 dolara kadar gerileyen BNB, haberin ardından %6’lık bir değer artışıyla 244 dolara yükseldi. Son saatlerde dalgalanan BNB fiyatı, 240 doların üzerinde seyretmeye devam ediyor.

Arkham, Binance Launchpad’de satışa sunulacak olan bir Blockchain üstü kripto piyasası ve gelecek piyasalar hakkında veri sağlayan bir platform olarak faaliyet gösteriyor. Arkham, bugün token satış haberinin yanı sıra kullanıcılara gelir sağlayacak bir modeli de duyurdu. Kullanıcılar artık Arkham’ın Intel Exchange platformunda Blockchain adresleriyle ilgili verileri anonim olarak alıp satarak istihbarat ticareti yapabilecekler. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.