ABB

"Silah Arkadaşım"

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.07.2023 - 16:46, Güncelleme: 16.07.2023 - 16:46
 

"Silah Arkadaşım"

Meclis'te ilginç anlar. AK Partili İsmail Kahraman, CHP'li Özgür Özel'i görünce "Silah arkadaşım" diye seslendi, o anısını anlattı.
Meclis'in 15 Temmuz anma töreninde bir araya gelen TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel, 15 Temmuz 2016'da yaşadıkları bir anıyı paylaştı.    Özgür Özel'i gören Kahraman, "Silah arkadaşım" diyerek Özgür Özel'i yanına çağırdı.   Kahraman, "Türkiye'nin işgal harekatıydı. Büyük badire atlattık. Allah yardım etti." ifadelerini kullanarak o dönemde Özgür Özel ile yaşadığı bir diyaloğu hatırlattı.   Kahraman, Özgür Özel'in kürsüye çıkarken ceketi olmadığı için kendisine ceket verdiklerini ifade etti. Bu durum üzerine Özgür Özel'in "Kadere bak. Milli görüş ceketini giymek de varmış" dediğini söyledi. 
Meclis'te ilginç anlar. AK Partili İsmail Kahraman, CHP'li Özgür Özel'i görünce "Silah arkadaşım" diye seslendi, o anısını anlattı.

Meclis'in 15 Temmuz anma töreninde bir araya gelen TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel, 15 Temmuz 2016'da yaşadıkları bir anıyı paylaştı.

 
 Özgür Özel'i gören Kahraman, "Silah arkadaşım" diyerek Özgür Özel'i yanına çağırdı.

 

Kahraman, "Türkiye'nin işgal harekatıydı. Büyük badire atlattık. Allah yardım etti." ifadelerini kullanarak o dönemde Özgür Özel ile yaşadığı bir diyaloğu hatırlattı.

 

Kahraman, Özgür Özel'in kürsüye çıkarken ceketi olmadığı için kendisine ceket verdiklerini ifade etti. Bu durum üzerine Özgür Özel'in "Kadere bak. Milli görüş ceketini giymek de varmış" dediğini söyledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.