ABB

Ankara'da Ekmeğe Zam Geldi 6.50 TL

ANKARA 19.07.2023 - 16:37, Güncelleme: 19.07.2023 - 16:41
 

Ankara'da Ekmeğe Zam Geldi 6.50 TL

Başkent Ankara'da toplu ulaşım araçları, dolmuş ve taksilere zam açıklaması gelirken bir zammında ekmeğe yapılacağı öğrenildi.
Artan döviz kuru maliyetlerin artmasına neden olurken Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte vergi ve harçlara da zam yapıldı. Vergi ve harçlara yapılan zammın ardından akaryakıt ve doğal gazdaki Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) de artırıldı. Yapılan bu zamları takip eden döviz kurundaki artış da Ankara'yı harekete geçirdi. Ankara Haber - Başkent Ankara'da Ankara Büyükşehir Belediyesi 'ne (ABB) bağlı toplu taşıma araçlarına ''Daha fazla dayanamayacağız'' diyerek zam yapıldığı duyurulurken dolmuş ve taksi esnafından da zam açıklaması geldi. Başkent Ankara'da ulaşım araçlarına gelen zammın ardından ekmeğe de zam yapılacağı öğrenildi. ( Tarafsız ) ANKARA'DA EKMEĞE ZAM GELİYOR Döviz kuru, maliyetlerdeki artışlar, enflasyon, asgari ücret, memur ve emeklilere yapılan ara zam, vergi ile harç oranlarındaki artışlar gıda ürünlerine de yansımaya başladı. Ekmek fiyatları pek çok ilde artarken Başkent Ankara'dan da bir zam haberi geldi. Bir son dakika gelişmesi ile Ankara'da da ekmeğe zam kararı alındığı öğrenildi.   ANKARA'DA EKMEĞE ZAM GELDİ Geçtiğimiz günlerde Ankara Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda artan girdi maliyetlerinin göz önüne alındığı ve bu doğrultuda ekmek fiyatlarının yeniden değerlendirilmesine karar verildi. Ankara'da ekmek fiyatlarına zam yapılması konusunda ortak bir görüş birliğine varılırken Zam Haber'in haberi göre de Ankara'da ekmek fiyatlarının 6,50 TL olacağı öğrenildi.   ANKARA'DA EKMEK 6,50 TL OLDU Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısında Ankara'da 200 gram ekmeğin satılacağı fiyat belli oldu. Buna göre Ankara'da 20 Temmuz Perşembe günü itibariyle ekmek fiyatları 6,50 TL olacak.
Başkent Ankara'da toplu ulaşım araçları, dolmuş ve taksilere zam açıklaması gelirken bir zammında ekmeğe yapılacağı öğrenildi.

Artan döviz kuru maliyetlerin artmasına neden olurken Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte vergi ve harçlara da zam yapıldı. Vergi ve harçlara yapılan zammın ardından akaryakıt ve doğal gazdaki Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) de artırıldı. Yapılan bu zamları takip eden döviz kurundaki artış da Ankara'yı harekete geçirdi.

Ankara Haber - Başkent Ankara'da Ankara Büyükşehir Belediyesi 'ne (ABB) bağlı toplu taşıma araçlarına ''Daha fazla dayanamayacağız'' diyerek zam yapıldığı duyurulurken dolmuş ve taksi esnafından da zam açıklaması geldi. Başkent Ankara'da ulaşım araçlarına gelen zammın ardından ekmeğe de zam yapılacağı öğrenildi. ( Tarafsız )

ANKARA'DA EKMEĞE ZAM GELİYOR

Döviz kuru, maliyetlerdeki artışlar, enflasyon, asgari ücret, memur ve emeklilere yapılan ara zam, vergi ile harç oranlarındaki artışlar gıda ürünlerine de yansımaya başladı. Ekmek fiyatları pek çok ilde artarken Başkent Ankara'dan da bir zam haberi geldi. Bir son dakika gelişmesi ile Ankara'da da ekmeğe zam kararı alındığı öğrenildi.

 

ANKARA'DA EKMEĞE ZAM GELDİ

Geçtiğimiz günlerde Ankara Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda artan girdi maliyetlerinin göz önüne alındığı ve bu doğrultuda ekmek fiyatlarının yeniden değerlendirilmesine karar verildi. Ankara'da ekmek fiyatlarına zam yapılması konusunda ortak bir görüş birliğine varılırken Zam Haber'in haberi göre de Ankara'da ekmek fiyatlarının 6, 50 TL olacağı öğrenildi.

 

ANKARA'DA EKMEK 6, 50 TL OLDU

Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısında Ankara'da 200 gram ekmeğin satılacağı fiyat belli oldu. Buna göre Ankara'da 20 Temmuz Perşembe günü itibariyle ekmek fiyatları 6, 50 TL olacak.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.