ABB

Türk Şirkete Ait Helikopter Kaza Yaptı

GÜNDEM 28.07.2023 - 12:04, Güncelleme: 28.07.2023 - 12:04
 

Türk Şirkete Ait Helikopter Kaza Yaptı

Paros Adası’na turist taşıyan Türk şirketine ait bir helikopter, Türkiye'ye gelirken Sisam Adası'nda düştü.
  Tarafsız Haber - Yunanistan'ın Paros Adası'ndan Türkiye'ye dönen Türk bir şirkete ait uçak, Sisam Adası'nda kaza yaptı.Pilotun durumunun iyi olduğu bildirildi. Yunanistan kamu yayıncısı ERT'nin aktardığına göre Sisam'a yakıt ikmali yapmak için alçalan helikopter, Samos Aristarchos Samios Havaalanı 'nda iniş sırasında piste çarptı ve devrildi. Olay yerine hızlı bir şekilde itfaiye, sivil koruma ve havaalanı güvenliği geldiği belirtilirken, Türk uyruklu pilotun kurtarıldığı bildirildi. ERT'nin paylaştığı fotoğraflarda helikopterin Mavi Air Travels'a ait olduğu görülüyor.
Paros Adası’na turist taşıyan Türk şirketine ait bir helikopter, Türkiye'ye gelirken Sisam Adası'nda düştü.

 

Tarafsız Haber - Yunanistan'ın Paros Adası'ndan Türkiye'ye dönen Türk bir şirkete ait uçak, Sisam Adası'nda kaza yaptı.Pilotun durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yunanistan kamu yayıncısı ERT'nin aktardığına göre Sisam'a yakıt ikmali yapmak için alçalan helikopter, Samos Aristarchos Samios Havaalanı 'nda iniş sırasında piste çarptı ve devrildi.

Olay yerine hızlı bir şekilde itfaiye, sivil koruma ve havaalanı güvenliği geldiği belirtilirken, Türk uyruklu pilotun kurtarıldığı bildirildi.

ERT'nin paylaştığı fotoğraflarda helikopterin Mavi Air Travels'a ait olduğu görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.