ABB

Erkin Koray Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak

GÜNDEM 10.08.2023 - 14:56, Güncelleme: 10.08.2023 - 14:56
 

Erkin Koray Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak

7 Ağustos'ta Kanada'da hayatını kaybeden Erkin Koray'ın cenazesi vasiyeti gereği kızının yaşadığı Toronto kentinde yarın defnedilecek.
Kanada'nın Toronto kentinde hayatını kaybeden sanatçı Erkin Koray 'ın kızı Damla Koray , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, babası için cenaze töreni yapılmayacağını belirterek, hayranlar adına daha sonra bir anma etkinliği düzenleneceğini duyurmuştu. Sade bir tören yapılacak Erkin Koray 'ın cenaze törenine ilişkin ayrıntılar belli oldu. Erkin Koray, Kanada’nın Toronto kentinde bulunan Westminster Mezarlığı’nda sade bir törenle defnedilecek. Koray için, 11 Ağustos Cuma günü 11.00 - 12.00 arasında küçük bir toplantı düzenlenecek ve ardından Westminster Mezarlığı'nda defnedilecek. ( Tarafsız )
7 Ağustos'ta Kanada'da hayatını kaybeden Erkin Koray'ın cenazesi vasiyeti gereği kızının yaşadığı Toronto kentinde yarın defnedilecek.

Kanada'nın Toronto kentinde hayatını kaybeden sanatçı Erkin Koray 'ın kızı Damla Koray , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, babası için cenaze töreni yapılmayacağını belirterek, hayranlar adına daha sonra bir anma etkinliği düzenleneceğini duyurmuştu.

Sade bir tören yapılacak
Erkin Koray 'ın cenaze törenine ilişkin ayrıntılar belli oldu. Erkin Koray, Kanada’nın Toronto kentinde bulunan Westminster Mezarlığı’nda sade bir törenle defnedilecek.

Koray için, 11 Ağustos Cuma günü 11.00 - 12.00 arasında küçük bir toplantı düzenlenecek ve ardından Westminster Mezarlığı'nda defnedilecek.

( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.