ABB

Tanju Özcan'dan Ekrem İmamoğlu'na iki soru: "Dost acı söyler..."

GÜNDEM 15.08.2023 - 17:20, Güncelleme: 15.08.2023 - 17:20
 

Tanju Özcan'dan Ekrem İmamoğlu'na iki soru: "Dost acı söyler..."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun basın açıklamasını değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İmamoğlu'na iki soru yöneltti.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun basın açıklamasını sosyal medya hesabından değerlendirdi. Tarafsız Haber -  Özcan, İmamoğlu'na iki soru yöneltti. Özcan'ın paylaşımı şöyle: "Sayın İmamoğlu’nun açıklamalarını dikkatle dinledim. “Adayım demedim İstanbul’u savunmak için yola çıkıyorum dedim” Yani, Sayın İmamoğlu, İstanbul’u savunmak için nereye yola çıkıyor? Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini? Halkın sorusu net Sayın İmamoğlu; 1- İstanbul’a mı adaysınız, CHP Genel Başkanlığı’na mı? 2- İstanbul’a adaysanız, Genel Başkanı ve kadrolarını değiştirmek için açıkça mücadele edecek misiniz?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun basın açıklamasını değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İmamoğlu'na iki soru yöneltti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun basın açıklamasını sosyal medya hesabından değerlendirdi.

Tarafsız Haber -  Özcan, İmamoğlu'na iki soru yöneltti.

Özcan'ın paylaşımı şöyle:

"Sayın İmamoğlu’nun açıklamalarını dikkatle dinledim.

“Adayım demedim İstanbul’u savunmak için yola çıkıyorum dedim” Yani, Sayın İmamoğlu, İstanbul’u savunmak için nereye yola çıkıyor? Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?

Halkın sorusu net Sayın İmamoğlu;

1- İstanbul’a mı adaysınız, CHP Genel Başkanlığı’na mı?

2- İstanbul’a adaysanız, Genel Başkanı ve kadrolarını değiştirmek için açıkça mücadele edecek misiniz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.