ABB

Ahmet Hakan'dan 'Atatürk' Filmi Yorumu

GÜNDEM 26.08.2023 - 09:44, Güncelleme: 26.08.2023 - 09:44
 

Ahmet Hakan'dan 'Atatürk' Filmi Yorumu

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Disney+'ın platformda yayınlamaktan vazgeçtiği Atatürk filminde Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli'yi eleştirdi.
Tarafsız Haber - Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Atatürk filminin fragmanını yayımlayan Aras Bulut İynemli 'yi eleştirdi. Hakan, yazısının "Aras Bulut'a iki çift söz" başlıklı bölümünde şunları kaydetti: "Disney’in Atatürk filminde Atatürk’ü canlandıran Aras Bulut İynemli filmin fragmanını yayınlayıp altına şunu yazmış: 'Biz bir film yaptık. Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık.' İyi de Aras Bulut, yaptığınız film Disney’de yayınlanacaktı, yayınlanmıyor. Niye? Çünkü Diaspora Atatürk’e 'soykırımcı' diye iftira attı, Disney de bu iftirayı doğru kabul etti. 'Atatürk ’ün duygularını hissetmeye çalıştık' diyorsun ama maalesef zerre kadar hissetmemişsin. Hissetseydin Atatürk’e atılan iftira karşısında bu derece edilgen kalmazdın." 
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Disney+'ın platformda yayınlamaktan vazgeçtiği Atatürk filminde Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli'yi eleştirdi.

Tarafsız Haber - Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Atatürk filminin fragmanını yayımlayan Aras Bulut İynemli 'yi eleştirdi.

Hakan, yazısının "Aras Bulut'a iki çift söz" başlıklı bölümünde şunları kaydetti:

"Disney’in Atatürk filminde Atatürk’ü canlandıran Aras Bulut İynemli filmin fragmanını yayınlayıp altına şunu yazmış: 'Biz bir film yaptık. Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık.'

İyi de Aras Bulut, yaptığınız film Disney’de yayınlanacaktı, yayınlanmıyor.

Niye? Çünkü Diaspora Atatürk’e 'soykırımcı' diye iftira attı, Disney de bu iftirayı doğru kabul etti.

' Atatürk ’ün duygularını hissetmeye çalıştık' diyorsun ama maalesef zerre kadar hissetmemişsin. Hissetseydin Atatürk’e atılan iftira karşısında bu derece edilgen kalmazdın." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.