ABB

X'e Güncelleme Geliyor: Sesli ve Görüntülü Arama Yapılabilecek

31.08.2023 - 17:35, Güncelleme: 31.08.2023 - 17:35
 

X'e Güncelleme Geliyor: Sesli ve Görüntülü Arama Yapılabilecek

Sosyal medya platformu X, sesli ve görüntülü arama özelliği başlatmayı planlıyor.
Tarafsız Haber - X platformunun sahibi Elon Musk sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımında, görüntülü ve sesli görüşme özelliğinin başlatılacağını duyurdu. Özelliğin Apple'ın iOS ve Google'ın Android işletim sistemi ile Mac ve kişisel bilgisayarlarda mevcut olacağını kaydeden Musk, bu hizmet için telefon numarasına ihtiyaç duyulmayacağını bildirdi. Musk, söz konusu özelliğin ne zaman başlatılacağına ilişkin ise tarih vermedi.
Sosyal medya platformu X, sesli ve görüntülü arama özelliği başlatmayı planlıyor.

Tarafsız Haber - X platformunun sahibi Elon Musk sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımında, görüntülü ve sesli görüşme özelliğinin başlatılacağını duyurdu.

Özelliğin Apple'ın iOS ve Google'ın Android işletim sistemi ile Mac ve kişisel bilgisayarlarda mevcut olacağını kaydeden Musk, bu hizmet için telefon numarasına ihtiyaç duyulmayacağını bildirdi.

Musk, söz konusu özelliğin ne zaman başlatılacağına ilişkin ise tarih vermedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.