ABB

Muhammed Yakut Yakalandı

GÜNDEM 06.09.2023 - 15:34, Güncelleme: 06.09.2023 - 15:34
 

Muhammed Yakut Yakalandı

Yakut, uluslararası adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye’ye iade edilecek.
Tarafsız Haber - Seçim öncesinde Youtube üzerinden hükümet aleyhinde yaptığı yayınlar ile gündeme gelen Muhammed Yakut İspanya ’nın Santander şehrinde yakalandı. Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Milli İstihbarat Teşkilatı ( MİT ), Muhammed Yakut’un yerini tespit etmesinin ardından İspanyol yetkililer ile temasa geçti ve Yakut’a yönelik İspanyol güvenlik güçleri operasyon gerçekleştirdi. Interpol tarafından kırmızı bülten ile aranan Yakut, uluslararası adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye’ye iade edilecek. 
Yakut, uluslararası adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye’ye iade edilecek.

Tarafsız Haber - Seçim öncesinde Youtube üzerinden hükümet aleyhinde yaptığı yayınlar ile gündeme gelen Muhammed Yakut İspanya ’nın Santander şehrinde yakalandı.

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Milli İstihbarat Teşkilatı ( MİT ), Muhammed Yakut’un yerini tespit etmesinin ardından İspanyol yetkililer ile temasa geçti ve Yakut’a yönelik İspanyol güvenlik güçleri operasyon gerçekleştirdi.

Interpol tarafından kırmızı bülten ile aranan Yakut, uluslararası adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye’ye iade edilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.