ABB

Sigaraya Zam Geldi

GÜNDEM 07.09.2023 - 16:02, Güncelleme: 07.09.2023 - 16:02
 

Sigaraya Zam Geldi

Hafta başında Philip Morris grubunun yaptığı 5 TL'lik zammın ardından tiryakilere bir kötü haber daha geldi. 3 sigara grubu daha zam kararı aldı. İşte güncel fiyatlar...
Tarafsız Haber - Japonya Tütün İşleri ( JTI ) tarafından üretilen ve Türkiye pazarında önemli bir sigara markası olan Winston , Camel, LD ve Monte Carlo sigara fiyatlarına yapılan zamla gündemde. Yeni JTI fiyat listesi, 5 Eylül 2023 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek. JTI markasına ait olan Winston, Camel, LD ve Monte Carlo sigaralarının fiyatlarına 5 TL'lik bir zam yapıldı. Sigara fiyatlarındaki bu artışın arkasındaki nedenler ise ekonomik faktörler, üretim maliyetlerindeki artışlar ve vergi düzenlemelerindeki değişiklikler olarak gösteriliyor.
Hafta başında Philip Morris grubunun yaptığı 5 TL'lik zammın ardından tiryakilere bir kötü haber daha geldi. 3 sigara grubu daha zam kararı aldı. İşte güncel fiyatlar...

Tarafsız Haber - Japonya Tütün İşleri ( JTI ) tarafından üretilen ve Türkiye pazarında önemli bir sigara markası olan Winston , Camel, LD ve Monte Carlo sigara fiyatlarına yapılan zamla gündemde. Yeni JTI fiyat listesi, 5 Eylül 2023 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek.

JTI markasına ait olan Winston, Camel, LD ve Monte Carlo sigaralarının fiyatlarına 5 TL'lik bir zam yapıldı.

Sigara fiyatlarındaki bu artışın arkasındaki nedenler ise ekonomik faktörler, üretim maliyetlerindeki artışlar ve vergi düzenlemelerindeki değişiklikler olarak gösteriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.