ABB

Yenimahalle Belediyesinden Hareketlen Yenimahalle Programı

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.05.2022 - 16:16, Güncelleme: 11.05.2022 - 22:16
 

Yenimahalle Belediyesinden Hareketlen Yenimahalle Programı

Yenimahalle Belediyesi Hareketlen Yenimahalle Sloganıyla Vatandaşlarını Sağlıklı Yaşama Davet Etti.
Yenimahalle Belediyesi Hareketlen Yenimahalle Sloganıyla Vatandaşlarını Sağlıklı Yaşama Davet Etti. 15-21 Mayıs tarihleri arasında Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü tarafından her sabah saat 09:00'u gösterdiğinde vatandaşlarına ücretsiz olarak vereceği sabah sporu programi ile sağlıklı yaşam için harekete geçti. Programın detayları şu şekilde duyuruldu.  "15-21 Mayıs tarihleri arasında Yenimahalle Belediyesi Gençlik Festivali kapsamında sabah sporları yapılacaktır. Hepinizi bekliyoruz."
Yenimahalle Belediyesi Hareketlen Yenimahalle Sloganıyla Vatandaşlarını Sağlıklı Yaşama Davet Etti.

Yenimahalle Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Yenimahalle Belediyesi Hareketlen Yenimahalle Sloganıyla Vatandaşlarını Sağlıklı Yaşama Davet Etti.
15-21 Mayıs tarihleri arasında Yenimahalle Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü tarafından her sabah saat 09:00'u gösterdiğinde vatandaşlarına ücretsiz olarak vereceği sabah sporu programi ile sağlıklı yaşam için harekete geçti.
Programın detayları şu şekilde duyuruldu.

 "15-21 Mayıs tarihleri arasında Yenimahalle Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Yenimahalle Belediyesi Gençlik Festivali kapsamında sabah sporları yapılacaktır. Hepinizi bekliyoruz."

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.