ABB

Ankara Mamak'ta Patlama: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

ANKARA 29.09.2023 - 08:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 08:55
 

Ankara Mamak'ta Patlama: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlamasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.
Ankara Haber - Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlamasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Ankara Valiliği'nden açıklama Ankara Valiliği "Mamak Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen ve ilk bilgilere göre doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama sonucu 1 vatandaşımız vefat etmiştir." açıklamasında bulundu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de "Yangına müdahale edildi, bir sorun yok şu anda. Binada yaşayanlar tahliye edildi" dedi.
Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlamasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.

Ankara Haber - Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlamasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.

Ankara Valiliği'nden açıklama
Ankara Valiliği " Mamak Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen ve ilk bilgilere göre doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama sonucu 1 vatandaşımız vefat etmiştir." açıklamasında bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de "Yangına müdahale edildi, bir sorun yok şu anda. Binada yaşayanlar tahliye edildi" dedi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.