ABB

Yenimahalle, Veneco Velo'yi deplasmanda mağlup etti

ANKARA 01.10.2023 - 23:15, Güncelleme: 01.10.2023 - 23:15
 

Yenimahalle, Veneco Velo'yi deplasmanda mağlup etti

Yenimahalle'nin Altın Kanatlı Melekleri 3’üncü turda
Yenimahalle Belediyesi SK, Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası 2'nci tur ikinci maçında Hollanda’nın konuğu oldu. Deplasmanda Hollanda temsilcisi Veneco Velo'yi 31-26 mağlup eden Yenimahalle Belediyesi 3’üncü Tura çıktı.  Ankara Haber - Wateringen Veneco Velo Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk yarısını 17-13 skorla üstün kapatan Yenimahalle Belediyesi SK, ikinci yarıda da rakibine geçit vermedi. İkinci yarıda da sonuç değişmedi Maça Selen, İlayda, Sevgi, Hatice, Betül, Gülcan ve Elif Yaren 7'lisi ile başlayan Yenimahalle, art arda attığı gollerle Veneco'yu zorladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Yenimahalle'nin en çok gol atan oyuncusu 8 golle Elif Yaren olurken, skora Hatice 6, İlayda 5, Gülcan ve Betül 3’er, Dila ve Demet 2, Sena Nur ve Açelya ise 1’er golle katkı sağladı.   3’üncü turda kura heyecanı Ilk iki turu namalup tamamlayan Yenimahalle ekibinin 3’üncü turdaki rakibi ise önümüzdeki günlerde yapılacak olan kura çekilişinin ardından belli olacak.  Sporcuları ve Teknik kadroyu tebrik eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Kadınlarımızın Avrupa’da gösterdiği her bir başarı bizler için ayrı bir gurur. Tüm takımımızı kutluyor, 3’üncü turda da başarılar diliyorum” dedi. ( Tarafsız ) 
Yenimahalle'nin Altın Kanatlı Melekleri 3’üncü turda

Yenimahalle Belediyesi SK, Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası 2'nci tur ikinci maçında Hollanda’nın konuğu oldu. Deplasmanda Hollanda temsilcisi Veneco Velo'yi 31-26 mağlup eden Yenimahalle Belediyesi 3’üncü Tura çıktı. 

Ankara Haber - Wateringen Veneco Velo Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk yarısını 17-13 skorla üstün kapatan Yenimahalle Belediyesi SK, ikinci yarıda da rakibine geçit vermedi.

İkinci yarıda da sonuç değişmedi

Maça Selen, İlayda, Sevgi, Hatice, Betül, Gülcan ve Elif Yaren 7'lisi ile başlayan Yenimahalle, art arda attığı gollerle Veneco'yu zorladı.

İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Yenimahalle'nin en çok gol atan oyuncusu 8 golle Elif Yaren olurken, skora Hatice 6, İlayda 5, Gülcan ve Betül 3’er, Dila ve Demet 2, Sena Nur ve Açelya ise 1’er golle katkı sağladı.
 

3’üncü turda kura heyecanı

Ilk iki turu namalup tamamlayan Yenimahalle ekibinin 3’üncü turdaki rakibi ise önümüzdeki günlerde yapılacak olan kura çekilişinin ardından belli olacak. 

Sporcuları ve Teknik kadroyu tebrik eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Kadınlarımızın Avrupa’da gösterdiği her bir başarı bizler için ayrı bir gurur. Tüm takımımızı kutluyor, 3’üncü turda da başarılar diliyorum” dedi. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.