ABB

Donald Trump: 3. Dünya Savaşına Yakınız

02.10.2023 - 11:25, Güncelleme: 02.10.2023 - 11:25
 

Donald Trump: 3. Dünya Savaşına Yakınız

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Iowa'da yaptığı seçim mitinginde üçüncü dünya savaşının çok yakında olduğunu söyledi.
Tarafsız Haber - Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , 2024 başkanlık seçimleri için miting yaptı. Trump, "3. Dünya Savaşı'na hiç olmadığı kadar yakınız" dedi. Trump, Iowa mitinginde konuştu. Eski Başka, 3. Dünya Savaşı'nın büyük yıkıma sebep olacağını öne sürdü. Trump, destekçilerine seslenerek "Sizleri Afganistan'daki gibi güçsüz hale gelerek değil; daha güçlü bir şekilde bu savaşın dışında tutacağım." dedi. Trump, 2024'te Oval Ofis'e geldiğinde karşısında direkt olarak Rusya-Ukrayna savaşını bulacağını belirtti. Donald Trump "Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı kısa sürede çözeceğim" açıklamasını yaptı.
Eski ABD Başkanı Donald Trump, Iowa'da yaptığı seçim mitinginde üçüncü dünya savaşının çok yakında olduğunu söyledi.

Tarafsız Haber - Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , 2024 başkanlık seçimleri için miting yaptı. Trump, "3. Dünya Savaşı'na hiç olmadığı kadar yakınız" dedi.

Trump, Iowa mitinginde konuştu. Eski Başka, 3. Dünya Savaşı'nın büyük yıkıma sebep olacağını öne sürdü. Trump, destekçilerine seslenerek "Sizleri Afganistan'daki gibi güçsüz hale gelerek değil; daha güçlü bir şekilde bu savaşın dışında tutacağım." dedi.

Trump, 2024'te Oval Ofis'e geldiğinde karşısında direkt olarak Rusya-Ukrayna savaşını bulacağını belirtti.

Donald Trump "Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı kısa sürede çözeceğim" açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.