ABB

Eski Diyanet İşleri Başkanı Lütfi Doğan vefat etti

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.12.2023 - 11:24, Güncelleme: 04.12.2023 - 11:26
 

Eski Diyanet İşleri Başkanı Lütfi Doğan vefat etti

Eski Diyanet İşleri Başkanı ve İslami İlimler Araştırma ve Yayma Vakfı (İSİLAY) Mütevelli Heyeti Başkanı Lütfi Doğan vefat etti.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dava arkadaşı olarak bilinen, İlim ve siyaset adamı Lütfi Doğan bu sabah vefat etti . Doğan’ın cenaze namazı için resmi bir açıklama yapılmadı. Doğan, kurucusu olduğu ve Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevini yürüttüğü İslami İlimleri Araştırma ve Yayma Vakfında (İSİLAY), talebelerin dini ilimler yolunda yetişmesinde öncü olmanın yanı sıra hadis ve tefsir dersleri verdi. İSİLAY Vakfı'ndan yapılan açıklamada, cenaze işlemleri için gerekli açıklamaların yapılacağı belirtildi. Lütfi Doğan Kimdir?  
Eski Diyanet İşleri Başkanı ve İslami İlimler Araştırma ve Yayma Vakfı (İSİLAY) Mütevelli Heyeti Başkanı Lütfi Doğan vefat etti.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dava arkadaşı olarak bilinen, İlim ve siyaset adamı  Lütfi Doğan bu sabah vefat etti . Doğan’ın cenaze namazı için resmi bir açıklama yapılmadı.

Doğan, kurucusu olduğu ve Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevini yürüttüğü İslami İlimleri Araştırma ve Yayma Vakfında (İSİLAY), talebelerin dini ilimler yolunda yetişmesinde öncü olmanın yanı sıra hadis ve tefsir dersleri verdi. İSİLAY Vakfı'ndan yapılan açıklamada, cenaze işlemleri için gerekli açıklamaların yapılacağı belirtildi.


Lütfi Doğan Kimdir?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.