ABB

Alper Taşdelen Çankaya’ya Yeniden Aday Adayı

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.12.2023 - 13:41, Güncelleme: 19.12.2023 - 13:41
 

Alper Taşdelen Çankaya’ya Yeniden Aday Adayı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Alper Taşdelen yeniden Çankaya için aday olmak istediğini açıkladı.
31 Mart Yerel seçimi için çalışmalar ve adaylık açıklamaları sürerken Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Çankaya için aday adaylığını açıkladı. Alper Taşdelen adaylığını katıldığı bir canlı yayında açıklarken aday adaylığının sebebi olarak sürekli oyunun arttığı Çankaya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin ( CHP ) oyunu arttırmak olduğunu söyledi. Ankara Haber - Taşdelen son genel seçimlere göre kendisinin CHP’den yüzde 19 daha fazla oy aldığını da belirtti. Taşdelen adaylığı için kendisinden son 2 sezonun şampiyonu olarak bahsetti. Taşdelen ayrıca ABB’nin kazanılmasında Çankaya Belediyesi’nin rolünün büyük olduğunu da aktardı. Alper Taşdelen ayrıca kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu lehine oy kullandığı ve seçimden sonra Özgür Özel ile görüşerek tebrik ettiğini Özel’in de kendisine kırgın olmadığını söylediğini belirtti. Alper Taşdelen CHP ile 2014 yerel seçimlerinde yüzde 64,8 2019 yerel seçimlerinde ise yüzde 73.48 ile Çankaya Belediye Başkanı seçilmişti. ( Tarafsız )    kaynak: haber merkezi
Ankara’nın Çankaya ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Alper Taşdelen yeniden Çankaya için aday olmak istediğini açıkladı.

31 Mart Yerel seçimi için çalışmalar ve adaylık açıklamaları sürerken Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Çankaya için aday adaylığını açıkladı.

Alper Taşdelen adaylığını katıldığı bir canlı yayında açıklarken aday adaylığının sebebi olarak sürekli oyunun arttığı Çankaya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin ( CHP ) oyunu arttırmak olduğunu söyledi.

Ankara Haber - Taşdelen son genel seçimlere göre kendisinin CHP’den yüzde 19 daha fazla oy aldığını da belirtti. Taşdelen adaylığı için kendisinden son 2 sezonun şampiyonu olarak bahsetti. Taşdelen ayrıca ABB’nin kazanılmasında Çankaya Belediyesi’nin rolünün büyük olduğunu da aktardı.

Alper Taşdelen ayrıca kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu lehine oy kullandığı ve seçimden sonra Özgür Özel ile görüşerek tebrik ettiğini Özel’in de kendisine kırgın olmadığını söylediğini belirtti.

Alper Taşdelen CHP ile 2014 yerel seçimlerinde yüzde 64,8 2019 yerel seçimlerinde ise yüzde 73.48 ile Çankaya Belediye Başkanı seçilmişti. ( Tarafsız

 

kaynak: haber merkezi

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.