ABB

Bankalar Arası Para Transfer Limiti Değiştirildi

EKONOMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.12.2023 - 20:48, Güncelleme: 21.12.2023 - 20:51
 

Bankalar Arası Para Transfer Limiti Değiştirildi

Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 50 bin liraya yükseltildi.
Fonların Anlık ve Sürekli Transferi ( FAST ) ile kullanıcılar farklı bankalardaki hesapları arasında 7 gün 24 saat, hızlı ve kolay şekilde para aktarımı gerçekleştiriyordu. Bu işlemlerde limitler 50 bin liraya yükseltildi. Böylece 7 gün 24 saat boyunca 50 bin liraya kadar olan bakiyeler istenilen anda istenilen kişiye/kuruma EFT yapılabilecek. Sondakika Haber - Bu limit daha önceden 20 bin lira olarak uygulanıyordu. FAST’e sistemi olan tüm bankalar limiti 50 bin lira olarak belirledi ve kullanım başladı. ( Tarafsız )
Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 50 bin liraya yükseltildi.

Fonların Anlık ve Sürekli Transferi ( FAST ) ile kullanıcılar farklı bankalardaki hesapları arasında 7 gün 24 saat, hızlı ve kolay şekilde para aktarımı gerçekleştiriyordu. Bu işlemlerde limitler 50 bin liraya yükseltildi. Böylece 7 gün 24 saat boyunca 50 bin liraya kadar olan bakiyeler istenilen anda istenilen kişiye/kuruma EFT yapılabilecek.

Sondakika Haber - Bu limit daha önceden 20 bin lira olarak uygulanıyordu. FAST’e sistemi olan tüm bankalar limiti 50 bin lira olarak belirledi ve kullanım başladı. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.