ABB

Cumhur İttifakı Yerel Seçime Hazır

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.12.2023 - 11:36, Güncelleme: 25.12.2023 - 11:38
 

Cumhur İttifakı Yerel Seçime Hazır

Cumhur İttifakı da iş birliklerinin sonuna geldi. AK Parti ve MHP, 30 büyükşehir ve 29 ilde anlaştı!
Cumhur İttifakı Yerel Seçime Hazır - 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 3 ay kadar kısa bir süre kaldı. Partilerin de seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 30 büyükşehir ve 29 ilde anlaşma sağlandı.  ( Seçim Haber )  MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILDIZ AÇIKLADI!  MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AK Parti ve MHP heyetlerinin yerel seçimlere yönelik çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı. Yıldız, Cumhur İttifakı ortaklarının, büyükşehir  statüsünde olmayan 51 ilin 22'sinde her iki partinin ayrı ayrı kendi adaylarıyla seçime katılacağını,  geri kalan 29 il merkezinde iş birliği yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.  İLLER TEK TEK PAYLAŞILDI  Çankırı’da ayrı ayrı belediye başkan adayları çıkaracak. Sinop, Yozgat ve Çorum'da ise MHP, AK Parti'yi destekleyecek. Osmaniye, Erzincan, Bartın'da ise AK Parti, MHP'yi destekleyecek.  Bilecik'in Söğüt ilçesinde MHP'nin adayı, Bitlis'in Ahlat ilçesinde ise AK Parti'nin adayı desteklenecek. Öte yandan, ilerleyen günlerde iş birliğinin detaylarının kamuoyuyla paylaşılması beklenirken bu hafta AK Parti de belediye başkan adaylarını açıklayacak.  ( Tarafsız )
Cumhur İttifakı da iş birliklerinin sonuna geldi. AK Parti ve MHP, 30 büyükşehir ve 29 ilde anlaştı!

Cumhur İttifakı Yerel Seçime Hazır 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 3 ay kadar kısa bir süre kaldı. Partilerin de seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 30 büyükşehir ve 29 ilde anlaşma sağlandı.  ( Seçim Haber

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILDIZ AÇIKLADI! 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AK Parti ve MHP heyetlerinin yerel seçimlere yönelik çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı. Yıldız, Cumhur İttifakı ortaklarının, büyükşehir  statüsünde olmayan 51 ilin 22'sinde her iki partinin ayrı ayrı kendi adaylarıyla seçime katılacağını,  geri kalan 29 il merkezinde iş birliği yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti. 

İLLER TEK TEK PAYLAŞILDI 

Çankırı’da ayrı ayrı belediye başkan adayları çıkaracak. Sinop, Yozgat ve Çorum'da ise MHP, AK Parti'yi destekleyecek. Osmaniye, Erzincan, Bartın'da ise AK Parti, MHP'yi destekleyecek. 

Bilecik'in Söğüt ilçesinde MHP'nin adayı, Bitlis'in Ahlat ilçesinde ise AK Parti'nin adayı desteklenecek. Öte yandan, ilerleyen günlerde iş birliğinin detaylarının kamuoyuyla paylaşılması beklenirken bu hafta AK Parti de belediye başkan adaylarını açıklayacak.  ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.