ABB

Ankara’da İlk Kar Göründü

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.01.2024 - 12:20, Güncelleme: 05.01.2024 - 12:20
 

Ankara’da İlk Kar Göründü

Şehrin yüksek kesimleri etkili olan kar yağışı ardından beyaza büründü.
Kış aylarının ortasına giriş yapılırken, Ankaralıların merakla beklediği kar yeni yıl ardından geldi. Başkentin yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplanırken, heyecanla beklenen karlı günler Ankara'da başladı.  Ankara Haber - Yurdun doğusunda kar yağışı etkili olurken İç Anadolu'nun yüksek kesimlerinde de beyaz örtü nihayet yerini aldı. Kara kışı ve eşsiz kar manzaralarıyla bilinen Ankara da yılın ilk karı şehrin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı.  Kar yağışı ardından çıkan kartpostallık görüntüler ise görenleri hayran bırakıyor.  BEYAZ ÖRTÜ ANKARA'NIN ÜZERİNDE  Ankara nın Çamlıdere ilçesinde, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, yeryüzünü beyaz bir örtü gibi kapladı. 4 Ocak gecesi etkili olan kar yağışı sabah saatlerine doğru ilçenin beyaza bürünmesine neden oldu.  Eşsiz bembeyaz görüntünün oluştuğu Çamlıdere ilçesinde, Ankara nın yeşili ve doğasıyla öne çıkan ormanları bembeyaza bürüdü. O eşsiz görüntüler havadan görüntülenirken, karın gelişi ilçede neşenin artışına neden oldu.  Ankara nın Çamlıdere ilçesinde, her yıl düzenli olarak kar festivalleri yapılıyor. Yılın ilk karının da ilçenin yüksek kesimlerine yağmasıyla Çamlıdereliler heyecanla kar festivalinin yapılacağı o günleri beklemeye başladı.  ( Tarafsız ) 
Şehrin yüksek kesimleri etkili olan kar yağışı ardından beyaza büründü.

Kış aylarının ortasına giriş yapılırken, Ankaralıların merakla beklediği kar yeni yıl ardından geldi. Başkentin yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplanırken, heyecanla beklenen karlı günler Ankara'da başladı. 

Ankara Haber - Yurdun doğusunda kar yağışı etkili olurken İç Anadolu'nun yüksek kesimlerinde de beyaz örtü nihayet yerini aldı. Kara kışı ve eşsiz kar manzaralarıyla bilinen Ankara da yılın ilk karı şehrin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı. 

Kar yağışı ardından çıkan kartpostallık görüntüler ise görenleri hayran bırakıyor. 

BEYAZ ÖRTÜ ANKARA'NIN ÜZERİNDE 

Ankara nın Çamlıdere ilçesinde, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, yeryüzünü beyaz bir örtü gibi kapladı. 4 Ocak gecesi etkili olan kar yağışı sabah saatlerine doğru ilçenin beyaza bürünmesine neden oldu. 

Eşsiz bembeyaz görüntünün oluştuğu Çamlıdere ilçesinde, Ankara nın yeşili ve doğasıyla öne çıkan ormanları bembeyaza bürüdü. O eşsiz görüntüler havadan görüntülenirken, karın gelişi ilçede neşenin artışına neden oldu. 

Ankara nın Çamlıdere ilçesinde, her yıl düzenli olarak kar festivalleri yapılıyor. Yılın ilk karının da ilçenin yüksek kesimlerine yağmasıyla Çamlıdereliler heyecanla kar festivalinin yapılacağı o günleri beklemeye başladı.  ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.