ABB

CHP Ankara'da Miting Düzenliyor

GÜNDEM 09.01.2024 - 15:51, Güncelleme: 09.01.2024 - 16:49
 

CHP Ankara'da Miting Düzenliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, demokrasiye, anayasaya, geleceğe, emeğe ve ekmeğe sahip çıkmak için tüm yurttaşları 14 Ocak'ta Ankara'da düzenlenecek mitinge davet etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Demokrasiye, anayasaya, geleceğimize, emeğimize, ekmeğimize sahip çıkmak için tüm yurttaşlarımızı 14 Ocak saat 13.00'te Ankara'ya mitingimize davet ediyoruz" dedi. ( Ankara Haber )      CHP Parti Meclisi (PM), 4 Ocak'taki toplantısında; Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin cezaevindeki TİP Milletvekili Can Atalay hakkında AYM'nin verdiği ikinci hak ihlali kararına da uymamasının ardından miting yapılması kararı almıştı. CHP Genel Başkanı Özel, bu pazar "Sahip çıkıyoruz" sloganı ile düzenlenecek Ankara mitingine katılması için vatandaşa çağrı yaptı. Özel'in bu akşam X hesabından paylaştığı mesaj şöyle: "Demokrasiye, anayasaya, geleceğimize, emeğimize, ekmeğimize sahip çıkmak için tüm yurttaşlarımızı 14 Ocak saat 13.00'te Ankara'ya mitingimize davet ediyoruz. Sahip çıkıyoruz." ( Tarafsız ) 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, demokrasiye, anayasaya, geleceğe, emeğe ve ekmeğe sahip çıkmak için tüm yurttaşları 14 Ocak'ta Ankara'da düzenlenecek mitinge davet etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Demokrasiye, anayasaya, geleceğimize, emeğimize, ekmeğimize sahip çıkmak için tüm yurttaşlarımızı 14 Ocak saat 13.00'te Ankara'ya mitingimize davet ediyoruz" dedi. ( Ankara Haber

 

 

CHP Parti Meclisi (PM), 4 Ocak'taki toplantısında; Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin cezaevindeki TİP Milletvekili Can Atalay hakkında AYM'nin verdiği ikinci hak ihlali kararına da uymamasının ardından miting yapılması kararı almıştı.

CHP Genel Başkanı Özel, bu pazar "Sahip çıkıyoruz" sloganı ile düzenlenecek Ankara mitingine katılması için vatandaşa çağrı yaptı. Özel'in bu akşam X hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

"Demokrasiye, anayasaya, geleceğimize, emeğimize, ekmeğimize sahip çıkmak için tüm yurttaşlarımızı 14 Ocak saat 13.00'te Ankara'ya mitingimize davet ediyoruz. Sahip çıkıyoruz." ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.