ABB

Şeyh Edebali diyarından Ertuğrulgazi diyarına konvoy

12.02.2024 - 11:56, Güncelleme: 12.02.2024 - 13:55
 

Şeyh Edebali diyarından Ertuğrulgazi diyarına konvoy

Şeyh Edebali topraklarından Ertuğrul Gazi topraklarına motosiklet konvoyu düzenlendi
Şeyh Edebali topraklarından Ertuğrul Gazi topraklarına motosiklet konvoyu düzenlendi.   Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi değerlerinden Ertuğrulgazi'nin kabrini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.      Konvoy, tarihi valilik binasından başlayarak Söğüt Ertuğrulgazi'nin mezarına kadar devam etti.      Alplere saygı nöbetine katılan topluluk, türbe başında dua ettikten sonra aynı güzergahı takip ederek etkinliği Hükümet Sarayı'nda sonlandırdı.      Vali Şefik Aygöl, etkinliğe destek veren Bilecik Motosiklet Derneği başta olmak üzere vatandaşlara teşekkür etti.
Şeyh Edebali topraklarından Ertuğrul Gazi topraklarına motosiklet konvoyu düzenlendi

Şeyh Edebali topraklarından Ertuğrul Gazi topraklarına motosiklet konvoyu düzenlendi.  
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi değerlerinden Ertuğrulgazi'nin kabrini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.  
  
Konvoy, tarihi valilik binasından başlayarak Söğüt Ertuğrulgazi'nin mezarına kadar devam etti.  
  
Alplere saygı nöbetine katılan topluluk, türbe başında dua ettikten sonra aynı güzergahı takip ederek etkinliği Hükümet Sarayı'nda sonlandırdı.  
  
Vali Şefik Aygöl, etkinliğe destek veren Bilecik Motosiklet Derneği başta olmak üzere vatandaşlara teşekkür etti.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.