ABB

Vodafone Flex'ten Sevgililer Günü Kampanyası

12.02.2024 - 12:37, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:17
 

Vodafone Flex'ten Sevgililer Günü Kampanyası

Vodafone'dan Sevgililer Günü Kampanyası
Vodafone FLEX, müşterilerinin Sevgililer Günü alışverişlerine yönelik düzenlediği kampanya kapsamında Huawei, Samsung ve Vivo gibi tanınmış markaların seçkin teknolojik cihazlarında Vodafone online ve fiziki mağazalarında çeşitli indirim fırsatları sunuyor.   Türkiye'nin dijitalleşmesine öncülük etme vizyonuyla hareket eden Vodafone, dijital dünyada müşterilerine yenilikçi fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone'un Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği kampanyada Vodafone Online Mağaza ve Vodafone mağazalarındaki birçok cihaz indirimli fiyatla satışa sunuluyor. Buna göre, Huawei Watch GT 4 46mm akıllı saat serisine özel alımlarda GT4 41mm Beyaz modelinde 1.500 TL indirim yapılırken, Huawei Watch GT 4 41mm ve Huawei Watch GT 4 akıllı saat modelleri 46mm olmak üzere seçili 4 üründe indirim yapılıyor. , aylık 706 TL'den başlayan fiyatlarla ve kredi kartsız olarak satışa sunuluyor. 12 ay taksit imkanı ile sunulmaktadır. Huawei Freebuds SE 2 Bluetooth kulaklığını satın alanlar ikincisini %30 indirimle alabilecekler.   Kampanya kapsamında Watch 6 40mm, Samsung Watch 6 Classic 47mm akıllı saat alanlara %35, ikincisinde ise Samsung Buds FE Bluetooth alanlara %40 indirim uygulanıyor. -kulaklık. Ayrıca Şubat ayı boyunca TOBi kişisel dijital asistanına "Sevgililer Günü" yazan 10 Vodafone çalışanı, Vivo kulaklık veya Vivo Y27 akıllı telefon kazanma şansını yakalayacak.   Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söyledi:   “Vodafone olarak teknoloji alımlarında sunduğumuz avantajlarla müşterilerimizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin her türlü teknoloji ihtiyaçlarına yönelik kampanyaları hem mağazalarımızda hem de online kanallarımızda yürütüyoruz. Sevgililer Günü'ne özel kampanyamızda akıllı saatten kablosuz kulaklığa kadar birçok ürünü indirimli fiyatlarla sunuyoruz. Bu anlamlı günde sevdiklerini teknolojik bir ürünle mutlu etmek isteyen herkesi Vodafone'a bekliyoruz."   Vodafone Sevgililer Günü kampanyası hakkında detaylı bilgi için Vodafone web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Vodafone'dan Sevgililer Günü Kampanyası

Vodafone FLEX, müşterilerinin Sevgililer Günü alışverişlerine yönelik düzenlediği kampanya kapsamında Huawei, Samsung ve Vivo gibi tanınmış markaların seçkin teknolojik cihazlarında Vodafone online ve fiziki mağazalarında çeşitli indirim fırsatları sunuyor.  


Türkiye'nin dijitalleşmesine öncülük etme vizyonuyla hareket eden Vodafone, dijital dünyada müşterilerine yenilikçi fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone'un Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği kampanyada Vodafone Online Mağaza ve Vodafone mağazalarındaki birçok cihaz indirimli fiyatla satışa sunuluyor. Buna göre, Huawei Watch GT 4 46mm akıllı saat serisine özel alımlarda GT4 41mm Beyaz modelinde 1.500 TL indirim yapılırken, Huawei Watch GT 4 41mm ve Huawei Watch GT 4 akıllı saat modelleri 46mm olmak üzere seçili 4 üründe indirim yapılıyor. , aylık 706 TL'den başlayan fiyatlarla ve kredi kartsız olarak satışa sunuluyor. 12 ay taksit imkanı ile sunulmaktadır. Huawei Freebuds SE 2 Bluetooth kulaklığını satın alanlar ikincisini %30 indirimle alabilecekler.  


Kampanya kapsamında Watch 6 40mm, Samsung Watch 6 Classic 47mm akıllı saat alanlara %35, ikincisinde ise Samsung Buds FE Bluetooth alanlara %40 indirim uygulanıyor. -kulaklık. Ayrıca Şubat ayı boyunca TOBi kişisel dijital asistanına "Sevgililer Günü" yazan 10 Vodafone çalışanı, Vivo kulaklık veya Vivo Y27 akıllı telefon kazanma şansını yakalayacak.  
Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söyledi:  


Vodafone olarak teknoloji alımlarında sunduğumuz avantajlarla müşterilerimizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin her türlü teknoloji ihtiyaçlarına yönelik kampanyaları hem mağazalarımızda hem de online kanallarımızda yürütüyoruz. Sevgililer Günü'ne özel kampanyamızda akıllı saatten kablosuz kulaklığa kadar birçok ürünü indirimli fiyatlarla sunuyoruz. Bu anlamlı günde sevdiklerini teknolojik bir ürünle mutlu etmek isteyen herkesi Vodafone'a bekliyoruz."  


Vodafone Sevgililer Günü kampanyası hakkında detaylı bilgi için Vodafone web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.