ABB

Van'da Yavaş İzdihamı!

GÜNDEM 27.05.2022 - 21:00, Güncelleme: 27.05.2022 - 21:00
 

Van'da Yavaş İzdihamı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için gittiği Van'da büyük coşkuyla karşılandı.
CHP'li Belediye Başkanları, Van'daki çalıştaya katılmak için Van'da bir araya geldi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kente gelmesini bekleyen belediye başkanları Van’ın birçok bölgesinde esnafla bir araya geldi, vatandaşların dertlerini dinledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da kentin en işlek yerlerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde vatandaşları selamladı. Mansur Yavaş’a, Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak da eşlik etti. Yavaş, cadde boyunca bilhassa üniversite ve lise öğrencilerinden oluşan gençler tarafından merakla takip edildi.   MANSUR YAVAŞ VAN'DA BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANDI Vanlı yurttaşların "Mansur Başkan" sloganları ile karşıladığı büyük ilgi ve alaka gören Yavaş, yurttaşlarla fotoğraf çekindi, sohbet etme imkanı buldu. Bir vatandaş ise Yavaşa’, "Senden adalet bekliyoruz, sizi seviyoruz, Hakkari’ye de gidin" diye seslendi. Yavaş ise yurttaşlara "Teşekkür ederim, Allah razı olsun" yanıtını verdi.  Yavaş, Van Spor taraftar grubu başkanı bir genç ile sohbeti sırasında; "Biz Ankaragücü’nü kurtardık darısı sana dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için gittiği Van'da büyük coşkuyla karşılandı.

CHP'li Belediye Başkanları, Van'daki çalıştaya katılmak için Van'da bir araya geldi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kente gelmesini bekleyen belediye başkanları Van’ın birçok bölgesinde esnafla bir araya geldi, vatandaşların dertlerini dinledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da kentin en işlek yerlerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde vatandaşları selamladı. Mansur Yavaş’a, Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak da eşlik etti.

Yavaş, cadde boyunca bilhassa üniversite ve lise öğrencilerinden oluşan gençler tarafından merakla takip edildi.

 

MANSUR YAVAŞ VAN'DA BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANDI

Vanlı yurttaşların "Mansur Başkan" sloganları ile karşıladığı büyük ilgi ve alaka gören Yavaş, yurttaşlarla fotoğraf çekindi, sohbet etme imkanı buldu. Bir vatandaş ise Yavaşa’, "Senden adalet bekliyoruz, sizi seviyoruz, Hakkari’ye de gidin" diye seslendi. Yavaş ise yurttaşlara "Teşekkür ederim, Allah razı olsun" yanıtını verdi. 

Yavaş, Van Spor taraftar grubu başkanı bir genç ile sohbeti sırasında; "Biz Ankaragücü’nü kurtardık darısı sana dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.